PC Fórum
 Hozzászólások ebben a témakörben
Ez az Ezeréves sólyom PC minden Star Wars rajongó álma cs 18:05
[url]https://www.google.hu/search?q=raspberry+pi+2&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-SearchBox&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI86vliNfxxgIVwT4UCh1IyQMC&biw=1366&bih=632[/url]
Pontosan tudja a Google, hogy hol jártunk és mit tettünk tavaly nyáron sz 11:16
Nálam meg van zavarodva, mert több dev készülékről is be vagyok jelentkezve a Google fiókomba... Van, hogy egyszerre vagyok otthon, az irodában és kocsmában is :-)
Még idén elindulhat a fizetős YouTube 2015.07.21.
A Google+ után ismét jó példa ez a google határtalan kapzsiságára, hatalomvágyára és persze -az előbb említett projekthez hasonlóan- határtalan pofára esésére. Ez a lehető legtökéletesebb módszer arra, hogy a YT leépítse saját magát. Ti., ami fizetős, az mindig megtalálja az ingyenes utat a felhasználó felé. Így csupán idő kérdése hogy megjelenjenek a konkurens -továbbra is ingyenes- videómegosztó oldalak, kirántva ezzel a talajt a havi [bold]YT-számla(???!!![smile=:uhuh:]) [/bold] alól.
Még idén elindulhat a fizetős YouTube 2015.07.21.
"csupán idő kérdése hogy megjelenjenek a konkurens -továbbra is ingyenes- videómegosztó oldalak" Jelenleg is van több mint 150 ilyen, csak kérdés melyik fog megerősödni. :-) "Google-nek sikerült az új programba átcsábítania az oldalon történő videó-megtekintések 90%-áért felelős alkotókat" Így adnak helyet új alkotóknak, sztároknak. :-D
Mától még veszélyesebb lett az XP használata, mint eddig volt 2015.07.15.
Na nem is kellett messze mennem play esetében: http://hvg.hu/tudomany/20150714_Facebookjelszot_lop_ket_androidos_jatek Mondjuk én [url=https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall]NoRoot Firewall[/url]-t használok és elsőnek mindent úgy próbálok ki, hogy nem engedem hálóra (no meg nem töltök le mindent agyatlanul), igaz így a free appok fejlesztői nem jutnak hirdetési pénzhez sem De ez már kissé off Témánál maradva: Amíg lesz xp-hez írt állandóan frissülő vírke..
Hiába töröljük, továbbra is feltölti képeink a Google Photos appja 2015.07.13.
A képeket sose mentette a Photos. Azt eddig is a google alap szolgáltatása intézte. Ha az androidra belőtted a gmailes fiókod, onnantól bármikor be- ill. ki kapcsolható a képek szinkronizálása.
Hiába töröljük, továbbra is feltölti képeink a Google Photos appja 2015.07.13.
A google a kémkedés legnagyobb mestere. A legrosszabb, hogy nem is nagyon lehet nélküle meglenni [smile=:*(] Mostanra 100%osan kiderült, hogy nincs ingyen ebéd.
Hiába töröljük, továbbra is feltölti képeink a Google Photos appja 2015.07.13.
Egyetértek vele. A Google rengeteg adatvédelmi dologba magasból szarik bele. Letiltottam hogy a kereső a nevemre ráguglizáskor bármit kidobjon rólam amit facebookról irok, mégcsak a profilom sem nyilvános, mégis minden második találat az én nevem és h melyik hiroldalra mit irok
Hiába töröljük, továbbra is feltölti képeink a Google Photos appja 2015.07.13.
Ha csak a Google szarna a jogainkra... Olyan online céggel, vagy szolgáltatással még nem találkoztam, ahol ne éltek volna vissza így vagy úgy. A felhős szolgáltatások, egyes webshopok, tárhelyszolgáltatók, online számlázó vagy ügyviteli szoftvergyártók, mindenfélével meggyűlt már a bajom. Az még hagyján, hogy felhasználják az összegyűjtött adatokat, de nem is tárolják biztonságosan. SSL és egyéb titkosítások? Aki akar ki be járkál az ilyen rendszerekben és lenyúlja a képeidet, vagy épp a céged f..
Kinyírja a Windows Phone-t és Androidra áll át a Microsoft? 2015.07.01.
MS hitelesség? Amikor az XBox One megjelenésekor órákat beszélnek arról, hogy semmilyen körülmények között nem lehet rajtuk 360-as játékokat futtatni. Aztán most kiderült, hogy mégis. Értem én a marketing részét, de akkor ne hazudják, hogy technikai akadálya van. Mondják, hogy nem lehet és kész. A WP-nek a legnagyobb baja az alkalmazás hiány. Ezt az MS egyedül nem fogja tudni megoldani, mert az Androidot sem úgy tette sikeressé a Google, hogy írta rá az appokat, hanem, hogy hozzáengedte a fej..
abcd