PC Fórum
 Hozzászólások ebben a témakörben
Ingyen kap kézirás-felismerést minden Android a Google-tól pé 09:18
ja, csak azért a felismerési arány... :-D A kézírást mennyire tette olvashatóvá egy PDA? Még a nyomtatott betűket se bírta felismerni rendesen. (Igen, nem új dolog, de az hogy ennyire hatékonyan, a mások által olvashatatlannak tartott kézírásom is felismeri, igen csak szép teljesítmény, eddig gyógyszerészt kellet keresni, ha nem bírták elolvasni, de most már, elég a google -t megkérni.)
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
[quote]Ott van választási lehetőséged hogy Win-t Linuxot vagy bármi mást telepíthetsz. [/quote] Google-nél is van választási lehetőséged, elfogadod a feltételeit, és "őt" használod keresőnek, vagy mész Bing-re, vagy valami másra... [smile=:sonic:]
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
Egyet is lehet ezzel érteni meg nem is. Egyrészt nyilván befolyásolja a versenyt, másrészt viszont a saját terméke (amibe pénzt fektet), hadd csináljon már azt amit akar és egyben ez egy óriási álszentség is, mert mindenki más is ezt csinálná, ha a Google helyében lenne (és valószínűleg csinálja is, csak épp más területen).
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
[quote]Én meg azt nem értem, hogy ha egyszer kapitalizmus van, miért ne élhetne egy cég a saját helyzetével és miért ne köthetne egyedi megállapodásokat?[/quote] Azért, mert kapitalizmus nem arról szól, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ezt csak megpróbálják elhitetni az emberekkel. A kapitalizmusnak éppen a gazdasági verseny adja meg az erejét, amit pedig külső - rendszerint kormányok, bíróságok, különálló felügyeleti szervek - ellenőriznek és beleszólásuk illetve irányítási joguk van az eg..
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
A Google sincs...
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
Nyilván a Google a legnagyobb kb minden téren, de nem volt mindig így. Versennyel jutott el oda, ahova, nem érzem jogosnak versenyhelyzetben azt, ha egy versenyzőt azért akarnak büntetni, mert sokkal jobb, mint a többiek, ezzel épp a verseny szűnik meg. Persze értem én a problémát, de ez akkor is ellenszenves dolog.
6 milliárd euróra büntetheti keresője miatt a Google-t az EU sz 09:14
Nem érted. Maradjunk a BMW példánál. Európa egyetlen növekedést felmutató autógyára a BMW. A legnagyobb meg a Volkswagen. De Németország nincs monopol helyzetben. Nem a német autók adják az eladott járművek többségét. És a BMW nem irányít sehova, ha vásárolni akarsz valamit. A Google keresője a legnépszerűbb. Amikor használod, látod az emblémát. Ez rendben van. A BMW-n is látod a jelét. A baj ott kezdődik, ha te vásárolni akarsz. Keresed a legújabb, legolcsóbb, új BMW 520d Gran T..
Már tölthető az OxygenOS, a OnePlus Android-forkja 2015.04.07.
Inkább romlott üzem időben, mint javult Google szolgáltatások állandóan ébren tartják és e miatt sokat merül. Ráadásul már van rá UNOFFICIAL CM12.1 ami már android 5.1 nics benne memory leak. És XDA telivan brickelt telefon hírekkel. Mivel v.mit frissít és nem lehet visszatérni CM re. Szóval még nem ajánlott de a jövőben jó lehet!
Nyílt forrású, ingyenes szoftverré teszi a Microsoft a Windows-t? 2015.04.04.
[quote]A bányászati lehetőség pedig még csak nem is termék.[/quote] No, no... ahogy mondaná a nagy elvtárs a veréb is madár örökbecsűben... ------ A homok az materiális termék valóban, de a lényegen nem változtat a példa -legföljebb nem akarod elfogadni-, attól hogy ingyen elvihető, azaz esetünkben ingyen letölthető, attól még nem lesz ingyen a felhasználása... persze definiáljuk mi az ingyen, szerintem a költség egy eleme lehet ingyenes, attól még költség létezik, mégha valamivel kisebb ..
Naponta több ezer új kártevő jelenik meg Androidra 2015.03.27.
Gondolom eleve az oprenszerben sem nagy dolog változtatásokat eszközölni, vagy olyan plusz funkcióval bővíteni ami adatokat gyűjt a felhasználókról és küldi azt valami adatbázisba. Szóval még plusz applikáció sem kell hozzá, de ha írnak is ilyet, nem nagy dolog azt valami rendszer/Google funkciónak álcázni, hogy a felhasználó ne törölje azt, ne foglalkozzon vele. Nyugati cégek is adatokat gyűjtenek rólunk, de ha választanom kell inkább egy nyugati cég tudjon rólam mindent, mint egy kínai vagy..