PC Fórum
 Hozzászólások ebben a témakörben
Adtál vagy ajándékoztál már el Android mobilt? Nagy hiba volt ma 01:03
De akkor hogy lehet végleges törlést végrehajtani egy mobilon? Nincs rá mondjuk egy app? Szerintem ez egyébként a google hibája, nem lenne nagy kunszt ezt kijavítani. Igaz, szerencsére nem elterjedt az ilyen jellegű visszaélés, és emiatt lusták előre dolgozni. Ha majd nagy port kavar a hírekben, akkor a következő verzióba lassan beleteszik ezt a funkciót is.
Központilag blokkolnák az online hirdetéseket az európai mobilokon 2015.05.15.
Szóval, ha a fogyasztó fizet a lassan a mobilos adatforgalom felét kitevő reklámért az nem gond, de a szolgáltató infrastruktúrájának finanszírozásáról gondoskodjon a Google.
Kiderült, hogy mi lehet az Android M legfontosabb újítása 2015.05.11.
Öööö azért jelenleg is több lehetősége van a felhasználónak a jogosultság ellenőrzésére, befolyásolására. A Google kullog az események után és szégyen, hogy most töpreng még csak azon, hogyan lehetne rendszerszinten integrálni ilyen fontos dolgot. CyanogenMod-ban rég bent van a [strike]Biztonság[/strike] Adatvédelem menüpont, melyben nagyon pontosan szabályozható minek mit engedsz és hogyan nem. A PlayStore-on is vannak alkalmazások, melyek hasonló szerepet töltenek be (pl. a Disable Service..
Elárulta a Microsoft, hogy mitől lett olyan gyors új Edge böngészője 2015.05.07.
[quote]Utóbbi technológiákat a Chrome vagy a Firefox soha nem is támogatták - így őket a Google, illetve a Mozilla már korábban sokkal gyorsabbra fejleszthette korábban is. Most azonban, hogy az Edge-ben végre a Microsoft is megszabadulhatott ezen nyomasztó örökségektől, a redmondi cég is a konkurensekéhez hasonló - vagy azokat túlszárnyaló - sebességűre gyorsíthatta saját böngészőjét.[/quote] Tulajdon képpen elismerte az MS, legalábbis a cikk szerint, hogy végre a FF és Chrom szintjére, vagy m..
Fontos lenne a vizsgámhoz 2015.05.06.
Jegyzet? Google? Bejárni előadásra és megtanulni? Gondolom ez egy rendszergazda OKJ, nem oktatták a feladatok megoldásait?
Fontos lenne a vizsgámhoz 2015.05.06.
Segíteni nem fogok, viszont szeretném megkérdezni, milyen kifejezésekre kerestél, milyen oldalakra jutottál. Mutass egy párat, ahol nem találtad meg a keresett információt! Én (mondjuk a válaszokat tudtam, és csak próbaképpen) teljesen triviális kulcsszavakra kerestem minden egyes feladatnál és a Google találati lista első 5 találata között a következőket találtam (mindegyik megadta a választ egy-egy kérdésre): 1. howtogeek.com/123268/windows-hard-drive- [...] 2. en.wikipedia.org/wiki/Multi..
A magyar Parlament is bejárható lett az interneten át 2015.05.06.
Ugyan a Stree View-al nem, de legalább 6-8 éve létezik [url=http://www-archiv.parlament.hu/parl/hun/virtualis_seta.htm]virtuális körséta[/url] a Parlamentben. Ez a honlapról elérhető. A cím ennek okán helyesebben szólna, ha a "A magyar Parlament is bejárható lett a Google Stree View-al". Mert ugyen az interneten keresztüli bejárás már jóval régebbi lehetőség. Ez a mostani csak +1 a sorban. [quote]és egyeztetések helyszínéül szolgáltak az elmúlt 110 évben.[/quote] A Millenniumi Országgyűlést,..
iPhone és Android-alkalmazások is futtathatók lesznek a Windows 10-en 2015.04.30.
[quote]Meg jogilag is érdekes lenne, hogy a Win10 futtatná mondjuk az iPhone vagy Android alkalmazásokat, akár emulátoron keresztül is, ehhez azért a fenti cégek engedélye is biztosan kellene[/quote] Ha újraimplementálnak minden funkciót (ami végső soron az emuláció lényege), akkor nem kellene. Ironikus módon pont a Google és pont az Android kapcsán volt az, aki egy (az Oracle ellen indított) perben kimondatta, hogy a programozási felületeket nem védheti a szerzői jog - tehát azok kvázi szabado..
Okosszemüveg BMV módra 2015.04.28.
Megvan a [url=Mini Augmented Vision is a cool concept trying to solve Google Glass failings]forrás cikk[/url] is. Kicsit részletesebb, több specifikációval és képpel.
Okosszemüveg BMV módra 2015.04.28.
Bíztam benne, hogy senki nem veszi észre ezt a malőrt. [smile=:-D] Itt van a javított link is: [url=http://arstechnica.com/cars/2015/04/19/mini-augmented-vision-is-a-cool-concept-trying-to-solve-google-glass-failings/]Mini Augmented Vision is a cool concept trying to solve Google Glass failings[/url]