PC Fórum
  • Kisebb betűméret
  • Eredeti betűméret
  • Nagyobb betűméret
 Hírek ebben a témakörben
Kinyírja a webes címeket a legújabb Google Chrome 2014.05.02.
A Google a héten a Chrome fejlesztői csatornáján egy olyan verziót tett közzé szoftveréből, ami egy a böngészőkben a kezdetektől fogva meglévő, így több évtizedes hagyománnyal szakít. Az új Chrome ugyanis alapból már eltünteti a webes hivatkozások - az ún. URL-ek - megjelenítésére ill. beírására használt ún. címsort, ami pontosan megmondja, hogy a felhasználó hol is jár a weben. Ehelyett a szoftver már csak az éppen megtekintett weboldal tartománycímét jeleníti meg, de az URL többi részét -..
Már a való világban is követi a felhasználókat a Google 2013.11.08.
A Google egy olyan technológiával kísérletezik, ami lehetővé teszi számára, hogy az interneten kívül, a való világba(n) is kövesse a felhasználókat és azt, hogy azoha hová járkálnak vásárolni - írja a DigiDay. Mindehhez a cég utóbbiak mobiltelefonját, illetve az azokon futó Google-alkalmazásokat használja fel, amik a háttérben szépen elküldik neki ezeket az információkat. A lap szerint mindezt a Google az adatokat azért gyűjti be, hogy így szerezzen a hirdetések hatékonyságára vonatkozóan i..
Csak a legfrissebb böngészőkkel lehet majd használni a Google-t 2013.11.06.
A Google kedden blogposztban jelentette be, hogy hamarosan jelentős változtatás vezet be böngészőtámogatási-rendjében. Ennek értelmében a cég jövőben webes alkalmazásaiban csak a böngészők legújabb, illetve eggyel korábbi kiadásait fogja támogatni, a régebbi változatokkal azonban egyre problémásabb lehet majd szolgáltatásainak használata. Ez az Internet Explorer esetében azt jelenti, hogy csak az IE10 és az IE11 lesz alkalmas a cég webalkalmazásainak felhívására, a lassan három éves IE9 azo..
Közel egy évtizedes, a webezőknek tett ígéretét készül megszegni a Google? 2013.10.28.
A Google állítólag egy új hirdetési formátum bevezetésével kísérletezik találati listáiban, amelyek keretében egy irdatlan méretű grafikus bannerrel fejelné meg azokat. A Google ha valóban bevezeti az új formátumot, azzal egy közel 8 évvel ezelőtt a webezőknek tett ígéretét szegheti majd meg, amiben azt ígérte: soha sem grafikus hirdetéseket kirakni saját honlapjára és keresőjébe. "A Google honlapján és találati oldalain nem lesznek bannerhirdetések. [..] Soha.", írta az akkor még a Google ..
Mindent tud rólunk a Google? 2013.09.02.
[Kaspersky] Nem titok és mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy a Google folyamatosan gyűjti a felhasználók adatait. Ezek a személyes információk magukba foglalják a keresési előzményeinket, gmail-es beszélgetéseinket, a megnyitott hivatkozásainkat és további más privát információkat. A Google feldolgozza és tárolja a felhasználók adatait, amelyek magukba foglalják a spam-szűrést, a releváns hirdetéseket, valamint a személyre szabott keresési eredményeket a felhasználók számára. Azo..
Kitette a Google szűrét böngészőjéből a Gnome a felhasználók követése miatt 2013.08.30.
A Gnome projekt a héten bejelentette, hogy böngészőjében, a "Web"-ben lecserélte a Google-t, mint az alapértelmezett keresőmotort. A fejlesztők a változást adatvédelmi megfontolásokkal és azzal indokolták, hogy a Google követi a webezőket - ami összeegyeztethetetl-en az általuk ezen a téren vallott nézetekkel. "A Gnome projekt [..] külön figyelmet fordít a felhasználók magánszférájának védelmére, és mi a Web fejlesztői is úgy gondoljuk, hogy ezzel a céllal összhangban kell a jövőben cseleked..
Napi humor: A Bing és a Google szerint az Xbox One... 2013.06.20.
A Microsoft és a Google keresője alapvetően eltérő módon látja az Xbox One fogadtatását. Arra ugyanakkor még nem sikerült rájönnünk, hogy ez annak köszönhető, hogy a Bing sokkal frissebb a Google-nél, és már a legújabb változások eredményét tükrözi - vagy hogy Redmond vagy versenytársa kicsit kézzel is "tuningolta" keresője eredményeit. [img(google-vs-bing-on-xbox-one.jpg;Érdekes módon az automatikus kiegészítés nem egészen ugyanazt sugallja a két cég keresőjében;;;1)]
A világ legnagyobb kijelzőjű mobilját dobja piacra a Huawei 2013.01.09.
[Huawei] A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója a Las Vegas-i Consumer Electronic Show (CES) keretében mutatta be Huawei Ascend Mate nevű készüléket, amely 6,1 hüvelyk átmérőjű HD kijelzőjével jelenleg a világ legnagyobb okostelefonjának számít. Az Android 4.1 operációs rendszerrel működő Huawei Ascend Mate kiváló teljesítményéről négymagos, 1,5 GHz-es Hi-Silicon processzor és 4050 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. "A Hua..
Véget vet az iPhone-tulajdonosok tévelygéseinek a Google 2012.12.13.
[Google] Mostantól az iPhone tulajdonosok is élvezhetik a Google Térkép részletgazdagságát, pontosságát. Az alkalmazás világszerte, így Magyarországon is ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból. A beérkező visszajelzések alapján a Google mérnökei minden nap többtízezer alkalommal frissítik a Térképet, az így még pontosabbá vált részletek általában már egyetlen percen belül a térkép használóinak rendelkezésére állnak. Minden két hétben a Google több képet, fotót épít be a térképébe, m..
Újabb rejtett meglepetést találtak a Google keresőjében 2012.09.14.
A Google keresője ismert az ún. húsvéti tojásairól, azaz, a programozók által annak működésében elrejtett apróbb trükkökről, amelyekből már eddig is vagy fél tucat forgott közkézen. A napokban azonban sikerült egy újabb ilyen kis meglepetést fellelni benne, amely ezúttal nem eldönti ill. megbukfencezteti a keresőt, vagy hóesést vált ki benne, hanem egy közismert internetes mémmel kapcsolatos. Ez a mém a "Six Degrees of Kevin Bacon", amelyet az ihletett, hogy a szóban forgó színész egy jónéh..
 Letöltések ebben a témakörben
Avant Browser
Avant Browser Gyors, stabil, felhasználóbarát, sokoldalú többablakos böngésző. Egy ablakban több weblap böngészését is lehetővé teszi, valamint kérésre blokkolja a felbukkanó és Flash formátumú hirdetéseket. A Yahoo és Google keresőjének használatát közvetlenül is támogatja. Anderson Che
 Társalgó-témák ebben a témakörben
Változott a Google keresőjének működése 2011.10.27.
Google Keresőből eltünnek a weboldalak! 2011.07.27.
A Microsoft szerint a Google keresőjének befellegzett 2011.05.22.
Új külsőt kap a Google keresője? 2011.05.09.
Így fog kinézni a hamarosan átalakuló Google kereső - képek 2011.03.01.
Google kereső találatai flashben 2010.03.25.
Megújul a Google keresője 2009.11.27.
Veszélyes biztonsági hibát találtak a Google keresőben 2005.10.13.
 Tudástártémák ebben a témakörben
Linux Mint Firefox google kereső 2014.09.08.
Google kereső megváltozott? 2013.11.05.
Google keresőszogáltató beépítése Internet Explorerbe 2013.04.15.
Google kereső alapértelmezetté tétele 2011.12.05.
Google kereső 2011.08.02.
A Google kereső linkje máshova visz 2011.06.23.
Google kereső betüinek változása 2010.09.04.
Google keresőmotor firefoxban 2010.03.23.
Google kereső használata 2009.05.20.
Google keresősáv törlése 2008.02.17.
Google keresősor. 2006.02.01.
 Hozzászólások ebben a témakörben
Cím te 14:40
[quote]Ingyen tölthető le a frissen megjelent The Evil Within túlélő-horror játék vs. The Evil Within nevű túlélő-horrorjának egy kvázi próbaváltozatát. A Steam-ről beszerezhető ingyenes változat ugyan csak a játék első három fejezetét tartalmazza,[/quote-] Akkor most a cím szerint letölthető a játék, vagy a cikk szerint csak az első három pályát tartalmazó demót tudok tölteni? Most akkor megint egy hatásvadász cím, annak érdekében, hogy minél több kattintást kapjon a cikk az előkelő google h..
Cím te 14:40
[quote]Akkor most a cím szerint letölthető a játék[/quote] Igen. [quote]a cikk szerint csak az első három pályát tartalmazó demót tudok tölteni?[/quote] Igen. [quote]Most akkor megint egy hatásvadász cím[/quote] Nem. [quote]annak érdekében, hogy minél több kattintást kapjon a cikk az előkelő google helyezés elérésének az érdekében?[/quote] Nem. A Google nem így működik. Egyéb kérdés, van?
Ingyenes nyilvános internetet vezetnének be Olaszországban va 18:00
Van [url=https://ww-w.google.hu/maps/pla-ce/Olasz/]egy Olasz nevű község[/url] is Magyarországon.
Android rootolás, bootloader kinyitás (unlock) 2014.10.24.
[quote]A Google a Nexus telefonokon, illetve a Sony, a HTC és az ASUS saját eszközein egy lemondó nyilatkozat és a garancia elvesztése ellenében ezt már [url=http://pcforum-.hu/hirek/16317/Hiva-talosan+is+unlock-olhatok+lesznek+az+LG+telefonjai+is.html]egy ideje megengedi[/url] (1,8 MB - 27,1 fillér) , számos másik gyártó azonban nem biztosítja ezt a lehetőséget. Ráadásul még az előbb említett cégek esetében is jellemzően csak a függetlenül vásárolt készülékek esetében adott ez az opció, de a szol..
Nem lehet majd rootolni az Android 5.0-val érkező okostelefonokat? 2014.10.24.
[quote]Arra nem is lehet gondolni, hogy lehet, hogy valaki ért hozzá, és javítana a telefonján? [/quote] Vajon mennyi felhasználó felkészült annyira, hogy saját maga ki tudjon javítani egy hibát? A harmadik féltől származó kész javítás használata nagyobb kockázatot jelenthet, mint maga az eredeti hiba. Sokat javulna a helyzet, ha a Google frissítené a rendszerét és nem a készülékgyártók. A Linuxhoz hasonlóan, sokkal tovább naprakész maradhatna a rendszer.
A USA kormányának jelent az anonimnak hirdetett titokmegosztó alkalmazás 2014.10.20.
[url=https://play.g-oogle.com/store/apps-/details?id=com.ihandysoft.l-edflashlight.mini]Hi-gh-Powered Flashlight[/url] [bold]Eszköz- és alkalmazáselőzménye-k[/bold]     futó alkalmazások lekérése [bold]Hely[/bold]     hozzávetőleges (hálózatalapú) tartózkodási hely     pontos (GPS- és hálózatalapú) tartózkodási hely [bold]Fotók/Médiael-emek/Fájlok[/bold]     USB-háttértár törlése/módosítása     védett tárhelyhez való hozzáférés tesztelése [bold]Kamera/mikrof-on[/bold]     fotók és vid..
Linux vs Windows -- ki tudja hányadszor... 2014.10.16.
Mindenre ad választ a google, arch wiki, gentoo wiki, ubuntu forum. (most nem a "tanúsítvánnyal ellátott kitölthető nyomtatványra" gondolok, azzal nem volt dolgom eddig) Vagy te mit sejtesz?
Tévedésből töröltetett egy rakás videót a YouTube-ról a Microsoft 2014.10.15.
[quote]A Microsoft észlelte a problémát és megkezdte a tévedésből törölt videókkal kapcsolatos panaszok törlését, illetve azok visszaállításának kezdeményezését a Google-nél.[/quote] Akkor most törlik a törléssel kapcsolatos panaszokat? És akkor mégis mi lesz visszaállítva? A törölt panaszok? Vagy a törölt videók. A cikk szemszögéből nehezen értelmezhető ez a mondat. Érthető, hogy mit akar jelenteni, de ha megpróbálom értelmezni, akkor elég fura eredményre jutok. Logikusan nem az következik..
Tevével tett bejárhatóvá egy sivatagot a Google a Street View-n 2014.10.08.
Új jármű a "Google Camel" :jump: Azért érdekelne, milyen gyakran kell frissíteni a homokbuckák képét, hogy aktuális maradjon a változások végett. :-D
Egy weblapot keresek. Meg tudjátok mondani mi a neve? 2014.10.05.
google docs