PC Fórum
 Hozzászólások ebben a témakörben
Naponta több ezer új kártevő jelenik meg Androidra p 19:33
Gondolom eleve az oprenszerben sem nagy dolog változtatásokat eszközölni, vagy olyan plusz funkcióval bővíteni ami adatokat gyűjt a felhasználókról és küldi azt valami adatbázisba. Szóval még plusz applikáció sem kell hozzá, de ha írnak is ilyet, nem nagy dolog azt valami rendszer/Google funkciónak álcázni, hogy a felhasználó ne törölje azt, ne foglalkozzon vele. Nyugati cégek is adatokat gyűjtenek rólunk, de ha választanom kell inkább egy nyugati cég tudjon rólam mindent, mint egy kínai vagy..
Automatikusan betartja a sebességkorlátokat a Ford új autója cs 12:09
[b]+matt383[/b] [url=https://www.google.de/maps/@48.102998,11.583104,3a,75y,180h,82.97t/data=!3m4!1e1!3m2!1s41v0Pyd5usqRrJni4aDcSQ!2e0]Ennek[/url] az aluljáró-alagút komplexumnak a felújítása nulla euróba került. (Autópálya városi szakasz.) Összedobták az arra utazó részvényesek. a fixen telepített sebességmérő berendezések ellenére. Szükséges további indokot sorolni a tiltás értelmének alátámasztására?
Legjobb offline dokumentum konverter cs 10:19
Nem teszek be egy linket sem! 1. Mert a kérdező lusta volt megnevezni a célfeladatot. 2. Mivel ismeretlen a feladat, hogy miről és mivé kell az átalakítást elvégezni, így csak találgatni lehet, hogy mit is akar a kérdező. Találgatni, meg találgassanak a [url=http://www.tarrdaniel.com/documents/Ezoteria/clairvoyance.html]szakértők[/url]! 3. Nem vagyok google betyár, nem dolgozom senki helyett! A google mindenki számára szabadon elérhető és használható.
A Chrome-ban találták a legtöbb biztonsági hibát 2014-ben cs 09:08
Lévén, hogy a Google fizeti a legtöbbet a bejelentett hibákért, nem olyan meglepő az eredmény, sőt. Ez is jelzi, hogy működik a rendszer és a hibákat inkább jelentik, minthogy kihasználnák. Ettől lesz a Chrome biztonságosabb a többieknél.
Képes lesz futtatni a géped a Windows 10-et? Itt megnézheted 2015.03.20.
Amúgy a Google Zero is foglalkozik már a témával. Rowhammer exploit. Ők jogosultságokat szereztek Linux rendszereken a memóriacellák közötti áthallás segítségével.
Szabványtalan Internet Explorer 2015.03.17.
EZ A WEBOLDAL EGY GYÖNYÖRŰEN KIVITELEZETT PROFI MUNKA! Viszont ami a problémám továbbra is, hogy ebben az oldalban nincsen semmi ami indokot adna arra, hogy hibás legyen! Ez egy sima sablon reszponzív oldal. Ebből van kismilló a neten... Szépek az effektek, gyönyörű az összerakása, de igazából nincs benne semmi ami bonyolítja a dolgot. A Google page insight az oldalad mobil és asztali változata nem éri el a minimum szintet A w3c önmagában tükrözi a szabványosságot, de ez csak egyik ..
Az emberek többségét nem érdekli az Apple Watch 2015.03.16.
Jé watch ról beszélünk és a facebook meg google, meg egyéb oldalak sütijei kitalálták, hgy neszeneked watch- reklám oldalra, azt ugy látszik a tartalmat nem ellenörzi a sütikém :)
A magyar szabadságharcról emlékezik meg nyitólapján a Google 2015.03.15.
A fent jelzett link nem működik. Nálam ezen jön be: https://www.google.hu/webhp?hl=hu
A magyar szabadságharcról emlékezik meg nyitólapján a Google 2015.03.15.
A magyar szabadságharc nem volt túl sikeresnek mondható. Így ironikus módon a [url=https://www.google.hu/hl=hu&source=homepage]cikkben található eredeti link[/url] még jó is és ezt az állapotot tükrözi.
A magyar szabadságharcról emlékezik meg nyitólapján a Google 2015.03.15.
[url=http://www.google.com/doodles/hungary-national-day-2015]És tényleg[/url]..