[ASUS] A ROG termékskála egyik legújabb jövevényének számít a régóta várt GX1000 gamer egér, ami nemcsak a lézeres érzékelőjét, hanem külsejét tekintve is csúcskategóriás játékos perifériának számít. A játékhoz optimalizált, lézeres egér akár 8200 dpi felbontásra is képes, precíziós érzékelőkkel és a hibátlan csúszás érdekében teflonbevonatú (PTFE, poli-tetrafluor-etilén) lábakkal felszerelve érkezik, hogy azonnal reagálhasson a játékosok minden mozdulatára.

Ergonomikus kialakítása révén optimális kényelmet nyújt, így a kéz sok órányi játék után sem fárad el, és nagyobb pontosságot kínál. A gyorsan elérhető, állítható felbontásváltás és -kijelzés, valamint a hat programozható makró mindenféle típusú játékhoz alkalmassá teszi, az egérre festett ROG-emblémával pedig a többi ROG-termék divatos kiegészítőjévé válik. A GX1000 egyértelműen jelzi, hogy tulajdonosa a játékosok elit csapatába tartozik.

ASUS RoG GX1000 egérASUS RoG GX1000 egér

A GX1000 teflontalpain szó szerint suhan szinte minden felületen, a bepattintható nehezékekkel pedig a játékosok saját stílusukhoz hangolhatják az egér súlyát. Négyszintű felbontásváltás és színes (vörös, narancs, zöld és fekete) visszajelző LED-ek segítenek az azonnali váltásban és az egér felbontásának ellenőrzésében 50 dpi-től az elképesztő, akár 8200 dpi-ig bezárólag. A hat programozható makró és a speciális, játékhoz optimalizált funkciók (például a reakciósebesség beállításai) egyszerűen elérhetők és testreszabhatók az intuitív felhasználói felületről – a profilok szó szerint néhány kattintással beállíthatók.

A GX1000 egy saját, kiváló minőségű ROG egéralátéttel együtt érkezik – ez a tökéletes, csúcskategóriás, játékhoz optimalizált egér a legelszántabb PC-rajongók ízlését is kielégíti.

Az alapos tesztelés és sok-sok próba eredményeképpen a ROG tervezőcsapatának sikerült egy szó szerint iparágvezető egeret készítenie. Vonzó, mégis erős, alumínium vázával és felsőkategóriás borításával a GX1000 a ROG játékkal kapcsolatos hitvallásának masszív megtestesítője. A ROG embléma négyféle színben világíthat, amelynek jelentését a felhasználó adhatja meg és rendelheti különböző profilokhoz.

A speciális technológiák és a szembeötlő ROG-stílusjegyek együttesével a GX1000 új korszakot nyit a felsőkategóriás játékvezérlők kiválósága terén.