[ASUS] Az ASUS ehéttől forgalmazza a ROG TYTAN CG8480-at – egy játékhoz optimalizált asztali gépet Intel® Core™ i7-3770K processzorral és Turbo Gear funkcióval, amellyel a teljes, négymagos CPU azonnal, akár 4,2 GHz-es sebességre gyorsítható. Az NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB GDDR5 grafikus kártyájával felszerelve érkezik, amelyik egymagában meghajt akár négy monitort, a 128 GB-os SATA3 SSD pedig a hagyományos merevlemezeknél gyorsabb adathozzáférést biztosít.

A hangok minőségét az ASUS Xonar DX hangkártya javítja, hallható előnyt biztosítva a játékosoknak ellenfeleikkel szemben. Ezek az erős hardvereszközök egy míves kialakítású, sokszögletű házba vannak beépítve, amelynek visszajelzői kékről vörös színre váltva jelzik a túlhajtott üzemmódot.

ASUS ROG TYTAN CG8480ASUS ROG TYTAN CG8480

A ROG TYTAN CG8480 asztali PC-ben egy folyadékhűtéses Intel® Core™ i7-3770K processzor található Turbo Gear beállításokkal, amelyekkel a négymagos CPU egy mozdulattal hajtható túl maximum 4,2 GHz-re. A grafika lenyűgözően néz ki az NVIDIA® GeForce® GTX 680 grafikus kártyának köszönhetően, amely akár négy monitort is képes meghajtani a fantasztikus élethűség érdekében.

A 128 GB-os SATA3 SSD a hagyományos merevlemezeknél gyorsabb adathozzáférést biztosít, lerövidítve a betöltések idejét. A hangokról az ASUS Xonar DX hangkártya gondoskodik, amelyik az alaplapra szerelt audiokodekeknél akár 35-ször tisztább hangokat produkál, hallható előnyt biztosítva a játékosoknak ellenfeleikkel szemben. A rendszer míves kialakítású, a CG8480 játékra születettségét jól jelző házba került, a DEFCON-visszajelző pedig kék és vörös LED-ekkel jelzi a különböző terheltségi szinteken a rendszer túlhajtottsági állapotát.