[Kingston] A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a Secure Digital termékcsalád leggyorsabb tagját, az új SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyát, mellyel a felhasználók 4K és egyéb HD videó felbontásokban rögzíthetnek felvételeket.

A 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással elérhető Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya kompatibilis az összes SDHC- és SDXC-kártya fogadására alkalmas eszközzel. Használatával mozifilm minőségű Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D és 4K2K videókat rögzíthetnek a felhasználók nagy teljesítményű, például digitális tükörreflexes (D-SLR) vagy digitális, tükör nélküli (D-SLM) fényképezőgépekkel és videokamerákkal.

Kingston SDHC USH-I U3Kingston SDHC USH-I U3

Ezen felül ideális nagyfelbontású fényképek rögzítésére sorozatfelvétel vagy folyamatos felvétel módban, televízió-műsorok felvételére továbbá élő közvetítésekhez. A 64 GB-os kártyán akár 60 percnyi 4K HD videó vagy nagyfelbontású, RAW/JPEG formátumú képfájlok (akár 8000 24 MP-es képet) rögzíthetők.

Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya megfelel az SD Association legújabb specifikációjának, az UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, 3. sebességosztály) besorolásnak, amely legalább 30 MB/s olvasási és írási sebességet garantál, így elegendő sávszélességet biztosít 4K videók megszakítás nélküli rögzítéséhez és lejátszásához.

A flash kártya 90 MB/s olvasási és 80 MB/s írási sebességet kínál, mely olvasás esetén kilencszer, írás esetén pedig nyolcszor gyorsabb a 10. sebességosztályú normál SD-kártyáknál. A megnövelt sebesség az akadozást csökkentve biztosítja a legjobb video- és fényképminőséget, valamint gyorsabb feltöltést tesz lehetővé a számítógépekre, különösen USB 3.0-kártyaolvasók használata esetén.

Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyához élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.