Ma 0 órától már Magyarországon, a Telekom honlapján is le tudják adni az érdeklődők lehet előrendelésüket az iPhone frissen bemutatott 7-es sorozatára és Apple Watch Series 1 készülékekre. A szolgáltató szeptember 23-án kezdi meg a vadonatúj kamerarendszerrel, por- és vízálló formatervezéssel, valamint sztereó hangszórókkal érkező új iPhone-ok forgalmazását.

Az iPhone 7 modellek az eddig bármely okostelefonban használt chip-ek legkorszerűbbjével, az A10 Fusion chip-el rendelkeznek, miközben az iPhone-ok történetében a legjobb akkumulátor rendelkezésre-állási időt is kínálják.

Az iPhone7 és Apple Watch Series 1 modellek szeptember 23-ától a Telekom kijelölt üzleteiben a normál nyitva tartás keretében is elérhetőek lesznek. A szolgáltató az iPhone 7 Plus vagy Apple Watch Series 2 készüléket vásárolni szándékozó ügyfeleinek azt javasolja, hogy iratkozzanak fel a készletértesítőre, vagy tájékozódjanak a termékek elérhetőségéről a Telekom honlapján.

A Telekom kínálatában továbbra is megtalálhatók lesznek az iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 és iPhone SE készülékek is.