A karácsonyi online bevásárlási szezonban során minden korábbinál kiélezettebb árharcra lehet számítani, miután a világ legnagyobb online áruháza egy igen kellemes meglepetéssel szolgál többek között a magyar polgárok számára is. Az Amazon ugyanis karácsonyig teljesen ingyen szállít hazánkba is, így gyakorlatilag mi is termékárban kaphatjuk meg a kiszemelt ajándékokat.

Bár hasonló akciókkal a szerencsésebb országok lakói már eddig is rendszeresen élhettek, ez az első alkalom, hogy a magyaroknak sem kerül majd egy fillérjükbe sem az Amazon-ról érkező rendelésük kiszállítása, és kizárólag csak a megvett árukat kell kifizetniük. Ennek még a hazai forgalmazók sem tudnak majd aláígérni, akik közül többen szintén ingyen szállítanak majd a karácsonyi szezonban - de ezek után már csak úgy tudnak majd az Amazonnal versenyezni, ha árban is alákínálnak annak.

Az Amazon.de-ről rendelt karácsonyi csomagok most teljesen ingyen jönnek majd megAz Amazon.de-ről rendelt karácsonyi csomagok most teljesen ingyen jönnek majd meg

Ugyanakkor fontos, hogy az ingyenes szállítási lehetőség kizárólag csak az Amazon német oldalán megvett termékekre érvényes, és csak akkor, ha a rendelés összértéke meghaladja a 39 eurót (kb. 12 ezer forintot). Ezen kívül ÁFA-t is a magyar törvényeknek megfelelően számolja majd ki az Amazon, ami miatt egy picit magasabb árat kell majd fizetnünk, mint amit esetleg az áruházban a fiókunkba történő bejelentkezést, illetve szállítási címünk megadását megelőzően láttunk.

Az akció részletes feltételei ide kattintva olvashatók.