Jó hírünk van azon olvasóinknak, akik idén az utolsó napokra halasztották a karácsonyi ajándékok vásárlását, vagy egyszerűen csak nem tudják mivel szórakozzanak az ünnepek alatt. A Steam-en ugyanis csütörtök este elindult az idei Winter Sale, aminek keretében megint igen jelentős kedvezménnyel lehet rengeteg játékot megvásárolni - köztük számos alig pár hónapja megjelentet is.

Ezek közül a prímet egyértelműen a Deus Ex: Mankind Divided és az új Doom viszi, amiket most 67% százalékos kedvezménnyel, alig kicsit több, mint 5, illetve 6 ezer forintért lehet beszerezni, de hasonlóan sokat lehet spórolni a Project CARS autóversenyen is, aminek ára most még a 3 ezer forintot sem éri el.

Deus Ex: Mankind DividedDeus Ex: Mankind Divided

Ugyanakkor a GTA V-öt is olyan olcsón lehet megvenni, ahogyan még soha: 50%-os kedvezményének köszönhetően ugyanis ára 9300 forintra esett vissza. Ugyanennyibe kerül a Witcher 3: Wild Hunt is, annak ellenére, hogy annak árából jelenleg csak 40%-ot enged el a Valve.

Witcher 3: Wild HuntWitcher 3: Wild Hunt

A további sikerjátékok közül még a Fallout 4-et emelnénk ki, aminek 67%-kal 6100 forint körüli csökkent ára szintén igen kedvező, de az alig pár hete megjelent Watch Dogs 2-t is most 33% kedvezménnyel 12.500 forintért lehet megvenni.

Doom (2016)Doom (2016)

A Steam Winter Sale keretében ezeken kívül is még több száz játékot lehet jelentős engedménnyel megvásárolni. Az akció egészen jövő év elejéig (január 2-ig) fog tartani - így aki most inkább gyorsan még ajándékokat vásárolna vagy más módon készülne a karácsonyra, az nyugodtan megteheti, hiszen a két ünnep között is lesz majd ideje az akciókat alaposabban szemügyre venni.

Fallout 4 Project CARS