Bár az Nvidia RTX 2080 Ti kártyáinak ára idehaza a félmillió forintot is simán elérheti, sőt, meg is haladhatja, most szerencsések egy kis csoportja akár teljesen ingyen is hozzájuthat ahhoz - sőt, az adapter egy speciális változatához. Az Nvidia ugyanis ingyen oszt most majd ki 77 darabot a szóban forgó videókártya egy limitált, Cyberpunk 2077 témájú kiadásából.

Ahhoz, hogy valaki megkapjon egyet a különleges adapterekből, mindössze három feltételt kell teljesítenie. Egyrészt követve az Nvidia a játékszabályzatban leírt utasításait a cég által felsorolt valamelyik közösségi oldalon meg kell osztani ezt a felhívást másokkal, illetve kommentelnie kell azt, méghozzá jelen hónap végig.

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 EditionNvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Másrészt a szabályzatban rögzített országok valamelyikében kell laknia, amik között ugyan számos szomszédos is megtalálható, Magyarország azonban nincs ott. Végül pedig szerencsésnek kell lennie a márciusi sorsoláson, amin vélhetően több tíz- vagy százezer jelentkező közül választja ki majd az Nividia a 77 szerencsést, akik listáját a hónap végéig fogja nyilvánosságra hozni honlapján.