Bár a Valve hagyományosan nem szokta előre elárulni, hogy mikor is kezd majd újabb akcióba Steam áruházában, már most lehet tudni, hogy mikor kell majd a gamereknek malacperselyeiket feltörni A hét elején ugyanis kiszivárgott, hogy idén a szokásos Summer Sale-t a cég mintegy hat hét múlva, június 25-én indítja majd el.

Az információt annak a SteamDB-nek az egyik fejlesztője osztotta meg, ami korábban helyesen jelezte előre a múlt év végi Winter Sale megkezdésének időpontját is. Tudomásuk szerint a nyári várás egyébként mintegy két hétig, július 9-ig fog tartani - tehát bőven lesz idő az akciós játékok között válogatni és azokból akár a későbbi hónapokra is betárazni.

Ezen kívül állítólag a Steam valamilyen hűségprogramon is dolgozik, amiben különböző pontokat tudnak majd a felhasználók gyűjteni, amiket aztán kedvezményekre tudnak majd beváltani. Ezen kívül reagálni is lesz lehetőségük a az áruház keretében publikált játékértékelésekre is. Ugyanakkor azt, hogy ezek a fejlesztések mikor jelennek majd meg a Steam-en, egyelőre nem lehet tudni.