A Steam - a PC Fórumon már május elején megírtaknak megfelelően - magyar idő szerint csütörtök este elindította idei nyári vásárját. A Valve áruházában így most egy ideig megint a szokásosnál jóval olcsóbban lehet kapni több ezer játékot - köztük részben az utóbbi évek sikerjátékai közül is sokat.

Vélhetően az elmúlt vásárok visszajelzéseiből okulva a cég ezúttal nem szervezett egyedi játékot az akciók köré, bár a vásárlásokkal azért lehet pontokat gyűjtögetni, azokkal meg matricákat szereznie annak, akit érdekelnek ezek.

A Steam nyári vásárja keretében megint olcsóbban lehet játékokhoz jutniA Steam nyári vásárja keretében megint olcsóbban lehet játékokhoz jutni

Mindenki másnak az egyetlen érdekes dolog a jelenlegi vásárban az, hogy az akciós kedvezményeken felül 30 eurónyi költés fölött 5 euró kedvezményt ad a Steam - tehát ha legalább ennyiért veszünk játékokat, akkor végül csak további kb. 1800 forinttal kevesebbet kell majd fizetnünk annál, mint ami egyébként a vásárlásunk végösszege lenne.

A Steam nyári vásárja kereken két hétig, július 9 délutánig tart, így mindenkinek bőven van ideje válogatni az akciós tételek között.