[Telekom] A minőségi, megbízható internet nélkülözhetetlen része egy háztartásnak. Ez teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolattartást a szeretteinkkel, ez adja az alapját a digitális oktatásnak és az otthonról történő munkavégzésnek is. A Telekom kínálatában mostantól elérhetők a 6. generációs, Wi-Fi 6 szabványú eszközök, amik gyorsabb, stabilabb netkapcsolatot biztosítanak.

Vezetékes oldalon pedig első magyarországi szolgáltatóként teszi elérhetővé ügyfelei számára a Wi-Fi élmény legújabb dimenzióját biztosító eszközöket. A Wi-Fi 6-nak köszönhető kisebb késleltetés révén javulhat a nagy felbontású videók minősége, biztos internetkapcsolat alapozza meg az otthoni munkát, a digitális oktatást és tanulást, ha pedig eljön a kikapcsolódás ideje, javulhat az online játékélmény is.

Bár egyre több újonnan megjelenő okostelefon és laptop is rendelkezik Wi-Fi 6 képességgel, az új technológia nem igényli a meglévő eszközök cseréjét; ugyanis a Telekom új Wi-Fi 6-os routerei kompatibilisek a korábbi szabványú készülékekkel is, ráadásul energiatakarékos megoldásaik révén jobban kímélik a laptopok, az okostelefonok és a táblagépek akkumulátorát.

A Wi-Fi 6 újdonságaival a Telekom ügyfelei kezdetben kétféle eszközön keresztül találkozhatnak. Optikai hálózaton azok az új előfizetők vehetik igénybe, akik a legmagasabb maximális letöltési sebességű internet csomagokat (Gigaerős Net 1000/1000 vagy Gigaerős Net 2000/1000) választják, illetve meglévő internet-előfizetőként alacsonyabb maximális letöltési sebességet tartalmazó csomagokból a Gigaerős Net 1000/1000 és a Gigaerős Net 2000/1000 díjcsomagokra váltanak.

A másik lehetőség pedig a Telekom Wi-Fi Extra szolgáltatás keretében megjelenő, új Wi-Fi 6 képes mesh eszközök megrendelése.