Ugyan a Samsung legkorábban csak jövő év elején mutatja majd be őket, de mi már most láthatjuk, hogy miként is fognak a cég új Galaxy S21 telefonjai kinézni. A hét közepén ugyanis a netre szivárogtak a dél-koreai gyártó következő generációs csúcskészülékeinek rövidke teaser videói.

Ezekből kiderül, hogy az egészen pontosan Samsung Galaxy S21 5G-nek, Galaxy S21+ 5G-nek, valamint Galaxy S21 Ultra-nak hívott készülékek igen hasonló megjelenéssel érkeznek majd. Ez főleg az első két modellre lesz igaz, de a harmadik, legnagyobb telefon is alapjaiban ugyanazokkal a vonalakkal rendelkezik majd, és mindössze kameraszigetében mutat majd számottevő eltérést hozzájuk képest.

Ott viszont rendesen - a csúcskészülék-sorozat legerősebb új darabja ugyanis brutálisnak kinéző szenzorcsoporttal érkezik majd, ami igen erősen ki is lóg a készülék hátuljában. Ennek oka, hogy a telefon ultraerős, 10x-es optikai zoomot is fog kinálni, de a kameraszenzor is a Samsung jelenleg legerősebb, 108 megapixeles chipje lesz.

A Galaxy S21-eket a Samsung hivatalosan január 14-i rendezvényén fogja leleplezni, amire így jóval korábban fog sor kerülni, mint az előző években megszokott hasonló események. A telefonokat aztán január utolsó napjaitól lehet majd hivatalosan is megvásárolni, egyelőre ismeretlen, de biztosan húzós árakon.