Amikor azt gondoltuk volna, hogy az Apple nyolcezer forintos képernyőtörlő-rongydarabkájánál nincs durvább, a Samsung - képletesen szólva - közölte, hogy fogjuk meg a sörét, majd egy olyan közleményt tett közzé honlapján, amitől menten kiesett az okuláré a szemgödrünkből. Ez szerint ugyanis a cég egy speciális, kifejezetten egyik mobiltelefonjához igazított farmert ad ki, méghozzá igen durva, nettóban is félmillió forintot közelítő áron.

A "Z Flip Pocket Denim" alapjaiban úgy néz ki, mint bármelyik másik farmer, de két extrával is érkezik. Ezek közül az egyik két darab jó nagy aranyszínű "Z" betű a ruhadarab dereka felé a hagyományos zsebeken, a másik pedig egy extra zseb a jobb száron, combközép magasságban. Ez utóbbi képezi gyakorlatilag a farmer lényegét, hiszen az pontosan úgy került kialakításra, hogy tökéletesen illeszkedjen bele a Samsung Galaxy Z Flip3 készüléke.

A Z Flip Pocket Denim egy spéci zsebet kínál a Samsung mobiljának tárolásáraA Z Flip Pocket Denim egy spéci zsebet kínál a Samsung mobiljának tárolására

A Samsung a speciális ruhadarabból csak 450-et fog gyártatni, darabjáért pedig 1500 dollárt (465 ezer forintot) kér majd. Ebben az árban ugyanakkor egy, a plusz zsebbe illeszkedő Galaxy Z Flip3 mobil is jár majd mellé, ami egyébként 1000 dollárért kapható - tehát ebben az értelemben a farmer maga "csak" 500 dollárba (155 ezer forintba) fog kerülni, bár külön nem lehet megvenni.