Bár a Samsung Galaxy S21 sorozata legújabb tagja, az FE közelgő érkezéséről már korábban is írtunk, mindeddig csak nem hivatalos forrásokból szivárgott ki információ a készülékről. A héten azonban a dél-koreai gyártó egyik hivatalos honlapján - konkrétan a magyarországin - is felbukkant a készülék, ezáltal megerősítve annak létezését, illetve érkezését.

Egészen pontosan a Galaxy S21 SE-hez szánt tokokról szóló információs oldalakat sikerült idő előtt a hazai Samsungnak élesítenie, ami már korábban is elkövetett hasonló bakikat. Az egyetlen mentségük adott esetben az lehet, hogy ezúttal ez nem sokat számított, mivel - ha igazak a hírek - az új telefont hivatalosan alig pár nap múlva fogja bemutatni a Samsung, addig pedig a legtöbb nap úgyis munkaszüneti vagy ünnepnap lesz, amiken a hírek hagyományosan jóval lassabban terjednek és pörögnek a megszokottnál.

Samsung Galaxy S21 FE (kép: LetsGoDigital)Samsung Galaxy S21 FE (kép: LetsGoDigital)

Mindenesetre a lényeg, hogy most már teljesen biztos a telefon neve és érkezése is, valamint az, hogy ahhoz összesen 15 különböző gyári tokot lehet majd megvásárolni, 5 különböző kialakításban.

Magáról a Galaxy S21 FE-ről korábban már megírtuk, hogy 6.4 colos, 120 Hz-es AMOLED FHD+ képernyővel, 6 GB memóriával, 128 GB háttértárral, valamint gyorstöltési lehetőséggel és az Android legújabb, 12-es verziójával érkezik majd. A telefon ára 759 euróról (280 ezer forintoról), tehát gyakorlatilag éppen csak az eredeti Galaxy S21 jelenlegi ára alól indul majd.