[Samsung] A Samsung bemutatja a Galaxy S21 család legújabb tagját, az S21 FE 5G okostelefont, amely a felhasználók kedvenc Galaxy S21 funkcióival érkezik, akik így még könnyebben kifejezhetik önmagukat. Az új csúcskészülékben megtalálhatók a Galaxy S21 család legkedveltebb jellemzői, mint a lenyűgöző kialakítás, a nagy teljesítmény, a profi kamera és a zökkenőmentes csatlakozás a Galaxy ökoszisztéma készülékeivel.

Az S21 FE 5G, folytatva a Galaxy S21 család örökségét, prémium, jellegzetes kialakítással érkezik. Az ikonikus, a felhasználók által kedvelt Készülék keretével egybeolvadó kamerasziget egységes és stílusos megjelenést biztosít a készüléknek. A készülékek négy új, divatos árnyalatban Olíva, Levendula, Fehér és Grafit, valamint Matt hatású hátlappal érkeznek. Az új színek még több lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. Az S21 FE 5G elegáns és vékony, mindössze 7,9 mm vastag, könnyen zsebre tehető, így útközben is könnyedén használható.

Samsung Galaxy S21 FE 5GSamsung Galaxy S21 FE 5G

A Samsung felhasználók visszajelzései alapján a teljesítmény és a kijelző elengedhetetlen ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a folyamatosan mozgásban lévő világgal. Az S21 FE 5G a Galaxy legújabb, szupergyors alkalmazásprocesszora megegyezik az S21 sorozat készülékeiben is megtalálható processzorral. A játékosok és streamelők számára magával ragadó élményt kínál az S21 FE 5G rendkívül éles, kiváló minőségű grafikája és képminősége, valamint az új, 240 Hz-es érintésérzékenységi rátája minden játékot új szintre emel a villámgyors reakcióképességének köszönhetően. A Dinamikus AMOLED 2X kijelzőn a 120 Hz-es frissítési ráta pedig zökkenőmentes játékélményt biztosít.

Samsung Galaxy S21 FE 5GSamsung Galaxy S21 FE 5G

A hosszú élettartamú akkumulátorok szintén kiemelt fontosságúak az elfoglalt, folyton úton lévő Galaxy felhasználók számára, ezért az S21 FE 5G akár egész napon át kitartó akkumulátort kapott. Az S21 FE 5G nagy teljesítményű akkumulátorát 25 W-os szupergyors töltési képesség erősíti, így mindössze 30 perc , alatt akár több mint 50 százalékra feltölthető az akkumulátor és megszakítás nélkül élvezhető az S21 FE 5G nagy sebességű teljesítménye.

A Galaxy S21 FE 5G 2022. január 11-től érhető el Magyarországon. A Galaxy S21 FE 5G 128GB esetén 274 990 Ft, a 256GB esetén 299 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el.