A Samsung tavasszal újabb, továbbfejlesztett modellekkel fogja bővíteni Galaxy A telefonsorozatát. Az új Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G nagyszerű áron hozzák el a legújabb Galaxy innovációkat és a különleges mobilélményt - többek között vadonatúj processzorral, a Galaxy MI alapú kamerával, a letisztult kijelzővel, valamint az akár kétnapos üzemidővel.

Az új Galaxy készülékekben az 5G kapcsolat, a kiemelkedő adatbiztonság, a környezettudatos, stílusos és keskeny kialakítás és a továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségek biztosítják a kényelmes használatot. Mindkét eszköz támogatja a One UI, Android OS és a biztonsági frissítéseket , így a kivételes felhasználói élmény hosszú távon elérhető marad.

Samsung Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5GSamsung Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G

A Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G a Galaxy S sorozatból ismert különleges és szórakoztató funkciókkal a következő szintre emeli a kameraélményt, legyen szó tartalomkészítésről vagy megosztásról. A Galaxy A53 5G négykamerás rendszere 64 MP-es OIS kamerája VDIS technológiával érkezik, amely minden alkalommal éles és stabil felvételeket készít. A nagyfelbontású, 32 MP-es előlapi kamera nagyszerű szelfiket és videóhívásokat tesz lehetővé.

A Galaxy A53 5G nagyméretű, 6,5 colos Super AMOLED kijelzője 120 Hz-es képernyőfrissítést kínál, míg a Galaxy A33 5G 6,4 colos Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, 90 Hz-es frissítés mellett. Az új Galaxy A modellek akár kétnapos üzemidővel és 25 W-os szupergyors töltéssel érkeznek, így a hosszabb streamelésre vagy akár sorozatmaratonra is alkalmasak.

Samsung Galaxy A53 5GSamsung Galaxy A53 5G

Lenyűgöző, strapabíró, funkcionális kialakítás Az új Galaxy A sorozatot divatosra, kényelmesen használhatóra és fenntarthatóra tervezték. A vékony káva letisztult, stílusos megjelenést ad a készülékeknek, a kamerarendszer pedig szinte teljesen beleolvad a hátlapba. A Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G strapabíró Corning® Gorilla® Glass 5 védelemmel és IP67 víz- és porállósággal rendelkezik, így mindkét telefon tartós és ellenálló.

Az új A szériás készülékek élettartama is meghosszabbodik. A Galaxy A53 5G esetében négy generáción keresztül elérhetők a One UI és Android OS frissítések és öt évig a biztonsági frissítések is garantáltak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a minél hosszabb okostelefon-életciklus érdekében hozzáférjenek a legújabb szoftverekhez és biztonsági megoldásokhoz.

Samsung Galaxy A33 5GSamsung Galaxy A33 5G

A Galaxy A53 5G Magyarországon április 1-től, a Galaxy A33 5G pedig április 22-től lesz elérhető 189 990, illetve 154 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.