A SuSE Linux magyarországi irodája elkészítette a nagysikerű SuSE Linux eMail Server II magyarnyelvű változatát. A komplett szerveralkalmazás magában foglalja az operációs rendszert is, telepítése villámgyors és pofonegyszerű. A SuSE Linux eMail Server támogatja a legfontosabb internetes szabványokat és együttműködik a legtöbb elterjedt email klienssel.

A SuSE Linux eMail Server korlátlanul használható bármilyen célra, biztonságosan és megbízhatóan ellátja kis- és középvállalatok belső valamint külső levelezését. A program támogatja egy vállalat modern elektronikus kommunikációjának szinte minden igényét. Lehetőséget biztosít közös mappák használatára, támogatja tanúsító szerv létrehozását, valamint a felhasználók saját titkos kulcsán alapuló titkosított, SSL-alapú kommunikációt, naptárhasználatot, valamint támogatja az összes elterjedt nyílt elektronikus levélküldéshez kapcsolódó szabványt, mint például az ESMTP, POP, IMAP, SSL, SASL, SMTP-AUTH, LDAP stb.

A SuSE Linux eMail Server II letölthető a SuSE FTP szerveréről magyar és angol nyelvű dokumentációval a http://www.suselinux.hu/letoltesek/ címről. A SuSE nem nyújt támogatást ehhez a termékhez. A SuSE eMail Server legújabb, 3.1-es változatáról további információk a http://www.suselinux.hu/termekek/uzleti_termekek/email_server3/ weboldalon olvashatók.