[Nokia] A vad finn vidék fagyos bugyraiból kitörő vírusos fertőzés hatására a Snakes (kígyók) új nemzedéke árasztja el az N-Gage platformot. A világ legismertebb mobiljátékának a www.snakesoutbreak.com címen mától kezdve ingyenesen letölthető, legfrissebb változata már ismert kérdést vet fel az N-Gage játékgép tulajdonosaiban: vajon ezúttal meddig jutunk el?

Snakes 3D a Nokia N-Gage-enSnakes 3D a Nokia N-Gage-en A többszereplős játék az akár négy játékost is támogató Bluetooth vezeték nélküli technológia révén pillanatok alatt csúszós tereppé változtatja a pályát. A játékosok a többi N-Gage tulajdonos "megfertőzésével" saját játékjárványt robbanthatnak ki: Bluetooth kapcsolaton keresztül a komplett Snakes játék egyszerűen átküldhető mások gépére.

"A Snakes minden idők legismertebb mobiljátéka, ezért úgy véltük, hogy ideje bemutatnunk a játék egy új generációját az N-Gage platformon" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. "A Bluetooth-nak köszönhető, egyedülálló terjesztési mód az ingyenes letölthetőséggel párosulva azt eredményezi, hogy gyakorlatilag minden N-Gage tulajdonos élvezheti a lebilincselő játékot, és feltöltheti magas pontszámait az N-Gage Arénába."

A Snakes mélyen az anyagot felépítő atomok, elektronok és kvarkok közötti térbe kalauzolja a játékosokat. Az elemek közt dúló állandó harc a 42 szinten zajló intenzív és időnként idegtépő akció tökéletes hátteréül szolgál. A játékosoknak minden szinten túl kell jutniuk, miközben megtalálják az energiaadagokat, az erővonalak mentén haladnak, és mindig ügyelnek az akadályok kikerülésére. Néhány szint kétoldalú, ahol a játékosnak mindkét irányba figyelnie kell.

A játék letöltéséhez és sok egyéb érdekességért látogassunk el a www.snakesoutbreak.com oldalra! Küldhetünk ingyenes SMS-t vagy e-mail üzenetet barátainknak, és megnézhetjük a működő háromdimenziós Snakes játékot. Legfőképpen pedig jól szórakozhatunk, hiszen a weboldal abszolút vicces.