Az EA vasárnap - korábbi ígéretének eleget téve - egy új előzetest adott ki az ősszel érkező következő Battlefield játékhoz. Az új trailer már magából a játékból készült felvételeket mutat be - és nyűgözi le kétségtelenül azok segítségével a szemlélőket.

Ugyanis a jelek szerint a Battlefield 1 csak tematikáját és cselekményét tekintve fog száz évvel ezelőtti eseményekre épülni, de a játék belsejében valójában csúcstechnológia munkálkodik majd.

A felvételeken látható színterek, animációk és speciális effektek ugyanis nem nagyon hagynak kívánnivalót maguk után, és egyértelművé teszik, hogy - legalábbis technológiai szempontból - korunk egyik legkirályabb játékát tisztelhetjük majd az új epizódban.

Érdekesség, hogy a multiplayer ütközetekben is minden korábbinál többen: összesen egyszerre 64-en küzdhetnek majd egymással szemben, ami szintén korábban nem látott szintű csatákat eredményezhet majd. Minderre már csak pár hónapot kell majd várni: a megjelenést ugyanis jelenleg október 21-re ígéri az EA.