Bár mostanra már gyakorlatilag biztosan tudhatjuk, hogy az Apple által idén bemutatásra kerülő új iPhone 8 hogyan is fog kinézni, ennek ellenére érdemes megnézni ezt, a napokban felbukkant videót, ami azt mutatja meg, hogy valaki más hogyan képzelte volna el az új készüléket. A felvételen ugyanis egy olyan telefonon látható, ami vélhetően sokak számára egyértelműen megnyerőbbnek tűnik majd a valódi iPhone 8-nál.

Ez elsősorban annak lesz köszönhető, hogy koncepcióvideóban a képzeletbeli készülék oldalán is kijelzőt láthatunk, ami ott ezzel, illetve érintésérzékeny vezérlőkkel váltja le a hagyományos bekapcsoló és hangerőszabályzó gombokat is. A másik érdekesség a 360 fokos kamerarendszer és a szintén térbeli hangzást biztosító hangszórókészlet a készüléken.

Bár a videóban látottak megvalósulására jelenleg elég kevés esély látszik (illetve az iPhone 8 esetében pontosan nulla, mert arról tudjuk, hogy nem fogja ezeket tartalmazni), ennek ellenére egyes ötletekből talán később az Apple mérnökei is merítenek majd az almás telefonsorozat valamely jövőbeli generációjának megalkotásakor.