Bár a kiterjesztett valóság a mobilos játékok világában a Pokemon Go révén egyszer már robbant, sőt, le is csengett, hamarosan újra visszatérhet, jelentős átalakítva azt, ahogyan ma előbbire gondolunk. Ennek jó bizonyítéka a fenti videón is látható játék, ami az egyik nagy klasszikust, a Street Fighter II-t ülteti át a való világba.

Mint a klipben is látható, a játék figurái és elemei a valós világgal vegyítve jelennek meg a mobilok kijelzőjén - ezáltal teljesen új, a korábbiaknál interaktívabb és több dimenziósabb élményt nyújtva a felhasználók számára. Utóbbiak továbbra is ahhoz hasonlóan küzdhetnek egymással a figurákon át, mint az eredeti játékban tették volna, de a színteret körbejárhatják, illetve a harcot a való világban helyezhetik el, amivel változatosabbá és érdekesebbé tehetik azt.

A kiterjesztett valóságban működő Street Fighter II-t (legalábbis egyelőre) nem lehet letölteni - de vélhetően idén már tömegesen számíthatunk majd hasonló játékok megjelenésére, iPhone-okra és Android készülékekre egyaránt.