Azok a felhasználók, akik kedvelték az elmúlt évek iPhone-jainak megjelenését, lehet, hogy nem lesznek kifejezetten elájulva az almás telefonsorozat idén bemutatásra kerülő legújabb darabjaitól. Azokon ugyanis az Apple állítólag egy igen radikális átalakítást fog bevezetni, legalább a hátlap vonatkozásában.

Ezt állítják megbízhatónak tartott szivárgási források, amik szerint a cupertinói vállalat legalább egy idei iPhone modell hátulját egy tripla kamerarendszer és a vaku által alkotott kiemelkedő szigettel fogja majd elcsúfítani - hasonlóan ahhoz, ahogy azt tette a Huawei is egy közelmúltban bemutatott készülékén. A változás egyelőre csak a legerősebb, az iPhone Xs Max utódját képező modell vonatkozásában került megerősítésre, de nem kizárt, hogy a várhatóan három modellből a másik kettő megjelenésében is lesz majd valami átalakítás.

Az információk persze nem hivatalosak, és ha helytállóak is, akkor is elképzelhető, hogy csak a jelenlegi prototípusok néznek ki így, a végleges változatban azonban más formát alakít majd ki a kamerák köré az Apple. A vállalat várhatóan idén ősszel fogja bemutatni az iPhone-ok következő generációját - így addig még egy kis ideje marad a dolgon elgondolkodni.