A napokban egy olyan, meglehetősen formabontó kialakítású PC-ről készült videó került fel a Facebookra, aminek megtekintése közben először nem is egyértelmű, hogy mit látunk vagy mit kellene néznünk. A klipet elindítva ugyanis először azt hihetjük, hogy egy gamer álomszobája tárul a számunk elé, de mint később kiderül: valójában már eleve magát a különleges gépet magát látjuk, ami azonban úgy néz ki, mintha egy lakás lenne.

Bár a masina önmagában is elég "nyálcsorgató" lenne a legtöbb játékos számára, mivel egy 3.6 GHz-es Core i7-11700K processzorból, 16GB RGB-s memóriából, valamint egy RoG RTX 3060 Ti grafikus kártyából és 1TB Intel M.2 SSD-ből összeállított konfigurációról van szó esetében, igazi különlegességét egyértelműen egyedi háza adja, ami a szóban forgó alkatrészeket gyakorlatilag egy gamer-szoba diorámájában rejti el.

A szerkezet egyébként egy thaiföldi modder, Suchao Prowphong keze munkáját dícséri, aki az Intel kérésére építette meg azt, és amit egy játék keretében tud majd egy szerencsés megnyerni.