Bár a The Legend of Zelda: Ocarina of Time az egyik legismertebb, egyben máig legnépszerűbb videójátékot képezi, le sem tagadhatja korát. A lassan negyed évszázada kiadott játék ugyanis igen kezdetleges, szinte rajzfilmszerű 3D-s grafikát használ, ami ma már minden szempontból elavultnak tekinthető.

Ez ugyanakkor egyben azt is jelenti, hogy modern technológiák segítségével rengeteget lehet javítani rajta - amit ha jól csinálnak, nem változtatja meg az egész játék stílusát és hangulatát sem. Nos, ennek - minden értelemben gyönyörű - példáját képezi az, amit a YouTube-on Rwanlink néven tevékenykedő felhasználó csinált meg az Unreal 5 motor segítségével.

Az illető ugyanis újraalkotta a Legend of Zelda "Kakariko Village" pályáját fotorealisztikust közelítő minőségben, de úgy, hogy a játék stílusát ezzel alapvetően nem változtatta meg. Az eredménnyel szerintünk az eredeti cím legtöbb rajongója szívesen játszana - de ha nem, akkor is jó szemléltetése a projekt annak, hogy mennyit is változott a játékok grafikája az elmúlt kicsi több, mint két évtized során.