A Marvel csütörtökön kiadta a legújabb Marvel film általa véglegesnek nevezett előzetesét, amit mától lehet megnézni a mozikban. A Doctor Strange az őrület multiverzumában számos Marvel történetszálat kapcsol össze, többek között az előző Pókember film történéseit, valamint a WandaVision-t is.

Ezen kívül az új trailer is végre rendbetesz pár dolgot, és a korábbi trailerek ide-oda csapongó stílusa helyett végre egy kicsit konzekvensebb stílust mutat fel. Ez persze annak is betudható, hogy valójában legnagyobb részt nem az új filmről szól, hanem a korábbi Marvel filmekből mutat be apró pillanatokat, amiknek ugyanakkor mind fontos szerep jut majd az új részben is.

Utóbbi ezzel összefüggésben nagyon nem lesz ennyire rendezett - mi több, a multiverzum sajátosságaiból adódóan helyszínek és szereplők széles kavalkádja fog felbukkanni benne, mire a végkifejletig elérkezik. Azt, hogy ez mi lesz, a film kezdete után csak 2 óra és 17 perccel tudják majd meg a nézők - a Doctor Strange az őrület multiverzumában ugyanis pontosan eddig fog tartani.