PC Fórum
  • Kisebb betűméret
  • Eredeti betűméret
  • Nagyobb betűméret
Gmail jelszó feltörése
2013-09-02T16:41+01:00
habibzita
habibzitaPC Fórum
regisztrált tag
Feltörték az emailem

Nem feltörték azt...
Simán beléptek a valahol felírt, vagy egyértelműen kitalálható jelszavaddal (pl. kutya neve, saját név, login név, 12345, stb...)

2. Nincs olyan program, ami erre szolgálna, de ha lenne sem kapnál.
Attól, hogy veled megcsinálták, még nem lesz jogszerű neked is megcsinálni...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ha feltudta törni megérdemli hogy meg is tartsa.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Én egyszer DC-n találtam egy txt fájlt, amibe ctromail-es név és jelszó volt beleírva. Na mondom, biztonság felsőfokon...
Mutasd a teljes hozzászólást!
1. Nincs GMAIL feltörő program.
2. Legjobb tudomásom szerint a postafiók feltörése büntetendő, bár ez nem biztos. Nézz utána. Én nem ajánlanám.

De minek is szövegelek itt?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Sziasztok. Légyszi segítsen valaki.Feltörték az emailem. És vissza szeretném adni az illetőnek a feltörést, ezért szükségem lenne egy gmailes jelszó feltörő programra.annuska@c2.hu-ra küldjetek. köszi.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Hát ja. Amit tudsz tenni az az, hogy értesítesz erről egy g-mail
administratort, h törölje az e-mail címed. Bizonyítani hogy te vagy, azzal tudod h elmondod neki az adataidat, amiket még regisztrációnál meg kellett adnod.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Es még ma, be is csukhatnák ezt a szolgáltatást.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ezzel tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni. Ha most itt valaki leírná, hogy hogyan kell feltörni a gmail-t, akkor biztos lennének olyanok akik rátalálva erre a fórumra, rossz célra használnák ezt.
Mutasd a teljes hozzászólást!


Firefox powa
Mutasd a teljes hozzászólást!
ha minden oldalon ugyanazt a gmail címet adod meg, és méghozzá a gmailos jelszavadat is, akkor ne csodálkozz, ha az eggyiken nincs titkosítva, és netán valakinek kéne az email címed...
ha ennyire képtelen vagy biztonságosan tárolni egy jelszót, akkor lehet hogy nem is érdemled meg hogy legyen email címed
de ha használod a jelszóemlékeztetőt, alternatív emailcímet, vagy hasonlót, akkor azzal vissza tudod szerezni
vagy küldj egy emailt a gmailodra, hogy visszavásárlod a fiókodat
Mutasd a teljes hozzászólást!
Feltörte? Az érdekes lenne...
Legközelebb majd normális jelszót fogsz választani.
Mutasd a teljes hozzászólást!
a jelszó megváltoztatásához újból be kell gépelni a régi jelszót. A legrosszabb amit tehet az az, hogy küld a nevében leveleket, esetleg kitörli a meglévőket. A jelszót, pont ezen okokból kifolyólag, nem lehet csak úgy megváltoztatni.


De szép lenne. Kapásból tudnék linkelni tíz olyan programot, ami az elmentett jelszavakat kiszedi a böngészőböl. A Foxi-nál odáig sem kell lemenned: eszközöd/beállítások/biztonság/jelszavak megtekintése.

Mutasd a teljes hozzászólást!
A másik lehetséges, hogy beléptél valahol (nyilvános helyen), és rányomtad, hogy jelszó megjegyzése. Ezután bárki más beírja a gmail.com-ot, automatikusan bedobja a te fiókodba.


Valóban bedobja az ő fiókjába, de a jelszó megváltoztatásához újból be kell gépelni a régi jelszót. A legrosszabb amit tehet az az, hogy küld a nevében leveleket, esetleg kitörli a meglévőket. A jelszót, pont ezen okokból kifolyólag, nem lehet csak úgy megváltoztatni.

Megvan még az az emailcím amivel a gmail-es postafiókodat csináltad? Klikkelj IDE, írd be a felhasználóneved és el fogják küldeni a jelszavad arra az email címre amellyel regisztráltál. Ha az a postafiók sincs meg akkor peched van.
Mutasd a teljes hozzászólást!
nem érem el a fiókomat link rulez (bejelentkezés alatt)
Mutasd a teljes hozzászólást!
És honnan tudjuk, hogy igazat mondasz?

Másrészt a gmailre SSL-en lépsz be, ami egy kódolt csatorna, nem mondom, hogy lehetetlen, de nagyon nehéz feltörni. Tehát az a rész, hogy valaki csak úgy az internetes forgalmadból lehalászta, az ki van zárva.

Ha nagyon primitív jelszavat adtál, pl. a felhasználóneved, születési éved, netalán gmail.com, vagy ehhez hasonló primitív dolgok, és valakinek a bögyébe vagy, ne csodálkozz, hogy rájött. A másik lehetséges, hogy beléptél valahol (nyilvános helyen), és rányomtad, hogy jelszó megjegyzése. Ezután bárki más beírja a gmail.com-ot, automatikusan bedobja a te fiókodba.

Másrészt ha normálisan megadtad az adataidat (név, cím, telefon, stb.), és küldesz egy mailt (valahonnan máshonnan) a gmail egyik adminjának a beszkennelt személyigazolványoddal, akkor szerintem csinálnak neked egy új jelszót...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Kérdezd meg a valakitöl a jelszót!!!!!!!!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Jobban kellett volna vigyázni... ez már alapból OFF topic...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Az lenne a problémám, hogy valaki feltörte a gmailes címemet és természetesen megváltoztatta a jelszavam. Gondoltam hogy nyitok egy másikat, de fontos dolgok is vannak ott, amik szeretném ha nem vesznének csak úgy el! Tudna nekem valaki segíteni hogyan törjem fel a jelszót?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Btk 300/C