PC Fórum

Apple ipod segítség!

2013-09-02T17:20+02:00
shaggy
shaggyPC Fórum
regisztrált tag
2013-09-02T17:20+02:00
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Konkrét kérdéseket a Tudástárban kéretik feltenni (ott is új témát nyitva)!
Apple ipod segítség!
2013-09-02T17:20+02:00
shaggy
shaggyPC Fórum
regisztrált tag
2013-09-02T17:20+02:00
2007-07-23T14:44+02:00
2007-07-23T14:44+02:00
 • SEGÍTSÉG!ma felakrtam tölteni az ipodomat, de mikor ki akartam kapcsolni semmire sem reagalt! Nem ismeri fel az itunes, se a gépem! Ha kihuzom a gépből a csatlakoztatot, akkor meg csak annyit ír ki hogy CONNECTED, EJECT BEFORE DISCONNECTING, semmire se reagél, nem lehet kikapcsolni...már hosszan lenyomva tartotam a play/pause gombot de semmi. Mi lehet a gond??? LE van fagyva, hogy tudom restorálni úgy, hogy a gépem nem ismeri fel??? Kérelk segítsetek!!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Egy kérdésem lenne az ipod szakértőkhöz :)
  Van egy iPod Nano 4g-m, márciusban lesz egy éves.
  AZ lenne a kérdésem, hogy lehet valahogy olyat csinálni hogy ráteszek zenéket képeket vidókat stb egy számítógépen ( iTunesszal szinkronizáliva ahogy kell), és egy másik gépen (vagy ugyanazon) pedig le szeretném tölteni az iPodról a cuccokat a gépre.
  Például laptopomon van egy film, amit rá akarok rakni az iPodra, amin megnézem hazafele menet pestről a buszon ( szal szinkronizálva kell feltenni ahogy kell), de otthon pedig át akarom rakni a gépre.Most csak úgy tudom ezt, hogy a filmet kétszer teszem rá az iPodra: egyszer szinkronizálva (ezt megnézem), egyszer meg csak rámásolom Total Com-ben (ezt meg át tudom másolni a gépre).

  Emiatt szeretnék segítséget kérni!
  KÖszi előre is mindenkinek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sziasztok! nekem egy 4. generációs iPod nanom van, pont 1 éves. többször is volt már baja, lefagyogat, meg ilyesmik, de most van egy elég nagy problémám. bedugom a gépbe, és az iTunes nem indul el magától, ahogy szokott. oké, akkor megnyitom. nem nyílik meg. kihúzom az iPodot, egyből felugrik az iTunes. bezárom, megnyitom újra, és így dugom be az iPodot. ekkor meg lefagy az egész iTunes és iPod barátom nem akar töltődni. letöröltem az iTunest, újratelepítettem, hátha az a baj, de semmi. na most ez elég zavaró, mert nem tudok zenéket rátenni. valaki segítség?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia ahhoz fel kell törnöd a telefont .
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Nekem egy apple ipod touch-om van és azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet rátenni témát? Köszi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • lécci segítsetek!
  van egy ipod nanom de nem tudok rá számokat rakni lécci segítsetek:letöltötem az itunes programot a 8.2-est és kiírta hogy neki az ujabb kell a 9.2-es, erre letöltrötem azt.De még mindig nem tudok rátenni számokat az ipodomra és ez egy kicsit idegesítő mert végre megkaptam és nem tudok számokat rárakni
  lécci segítsetek elöre is kösziiiii
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Az ipodnak van lemeze amely tartalmazza azt a konvertáló programot ami a filmeket átkonvertálja nézhető formában a kicsi készüléken.PÉLDÁUL olvasd el majd szedd le a programot.
  OLVASD--át ezt is.Hasznos információk vannak benne.

  Itunes---magyarul--->INNEN
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kérlek segítsetek! Nem vagyok egy számítógépguru (lány), úgyhogy ennek figyelembevételével kérnék segítséget, szájbarágósat!
  Vettem egy Ipod készüléket, és van Itunes-om is. A zenéket nem tudom rajta egyrészt kordában tartani, sem rendezni, de a fő problémám, hogy nem tudok filmet tenni rá!!! Már próbáltam az alap Copy C Copy W, áthúzás, de nem történik semmi. Zenét tudok rátölteni. Köszönöm előre is!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi! Classicról nagyon nem tudnék mit írni..csak annyit hogy fojtva van a végfok és gyakorlatilag halk. KB 3 hónapja vételeztem egy touch-ot / használtan / Friss szoftverrel. Átmentem rajta egy Jailbreakel ( Cydia ) / tehát tört a szoft. /
  És hála a Cydianak vannak olyan + "kiegészítők" ami konkrétan belenyúl a szoftverbe ezzel tuningolva az iPodot.
  Mivel ez is egy újabb generáció neki is vissza volt fojtva a hangja, de egy "kieg." telepítése után jóval megtolta a hangját :D
  ha többet akarsz tudni akkor iTouch Blogot tudom ajánlani! SOK SIKERT!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Ipod Classic vásárlása előtt állok, olvasva a fórum témáit (lehet hogy rossz helyen járok) nem találtam semmit a ma kapható 6-7. ill. 8. generációs verziók valódi különbségeiről vagy az esetlegesen felmerülő hibákról. Nyilván a frissebb jobb alapon kéne döntenem de kíváncsi lennék szakavatottak véleményére . Segítségeteket előre is köszönöm. Tamás
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok, 120GB-s classicom van, és az a kérdésem, hogy képeket hogyan kell feltenni? előre is köszi a részletes magyarázatot:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Frissítettem, de a helyzet nem változott. Megpróbálok beilleszteni egy képet, hogy hogyan néz ki az egész. A zotymo az ipodom neve, és amint látható, nincsenek alatta könyvtárak. Nem tudok benne egyáltalán dolgozni. Lehet ezen segíteni? Köszi szépen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Sziasztok!

  Ipod classic 120 Gb-s birtokos vagyok és válogatásokkal (compilation) lenne egy kérdés:
  egy jó funkció ez a válogatás dolog pl ha a válogatás egy előadótól van, de mivan akkor ha több előadó ugyanolyan nevű számaik kerülnek egy válogatásba? nincs vmi olyan opció amivel ki tudja írni (válogatás esetén) a szám előadójának a nevét is??
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Menj bele az I-tunes programba és frissits ujabb verzióra.Ez kb 98MB amit fel fog telepiteni.Én tegnap(6.án) frissitettem a rendszert.És jó.Mindenképpen tedd meg.Az asztalon másik ikont fog felrakni és arégi már nem fog működni merrt azt a huvatkozást letörli a program.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Köszi a választ. Csak az a gond, hogy az I-tunes program felismeri az ipodomat, de alatta nincsenek könyvtárak. Hiányzik a music, a video, meg a többi. Ha bele akarok másolni mondjuk zenét, azt írja ki angolul, hogy nem tudja bemásolni, mert a music könyvtár hiányzik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szia!
  Csatlakoztatáskor lehetséges az usb-s eszközként való használat?
  Intézőben magtalálhatod az anyagodat rajta.
  Ha igen akkor hagyd hogy az I-tunes program megtalálja és kezelje az eszközödet.Minden adatot ez a program kezel és csak evvel tudsz rárakni illetve levenni adatot,filmet,zenét,képet.

  Ha nem akkor rakd át másik usb portra.
  A kezelést megtalálod xandi12 bejegyzésnél.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kérlek segítsetek!
  Nem tudom, mit csináltam, de eltűnt mindenem az ipodomról. Semmilyen könyvtár nem létezik. Hogyan tudom újra használhatóvá tenni? Képek, videók, zenék, minden eltűnt és ne is tudok rátenni semmit, mindig azt írja ki, hogy a megfelelő könyvtár nem létezik.
  Köszi szépen a segítséget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • ITT

  VIDEÓ

  ezeket nézd meg és használd.
  Ha rácstlakoztatod a ipodot az usb-felületre akkor elindul magától a Itunes program és ott a leirás szerint tudsz rakni rá zenét,filmet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok van egy 2gb-os ipodom.Nem tudok rárakni zenét.Pedig van itunes program.De egyszerűen nem tudok rárakni zenét.Ha valaki tudja a megoldást az írja meg.Előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • üdvözlet mindenkinek

  lenne itt egy kis probléma:

  ipod nano-mat TV-re Szeretném kötni ,hogy filmet tudjak nézni
  A kábel már megvan csak amikor összekötöm a TV-vel, kiir vmi ilyesmit ,hogy ,, csatlakoztasson videoezközt" vagy mit

  ebben kérném a felhasználótársaktól a segítséget
  előre is köszi


  Üdv Lajos
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem is lemerült most az Ipod-om de addig nem tudott elindulni mig nem kapott megfelelő töltést.Lehet hogy az akksid a nemmegfelelő.Hiába dugod fel az usb-re nem kap annyi áramot a készüléked mert az akksi megeszi a kapott energiát.Ha szét tudod szedni akkor akksi ki és usb csatlakozás.Elméletileg meg kell indulnia az érzékelésnek.Ha az explorert leállitja akkor van érzékelésed csak nem megfelelő.NAgy az áramfelvételed és a +5V töltő és vezérlő feszt megeszi.Ha van külső töltöd akkor avval próbáld feltölteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • üdv...megint én ....megcsináltam ezt a lemerítéses módszert amit ajánlottál ,de nem javult meg ,sőtt állandóan leállítja az explorert ha bedugom....de azért köszi a tanácsot.Esetleg egyéb ötlet????
  merovingian@freemail.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • rakd át másik portba.
  megesett már velem is hogy nem akart működni.Hagytam teljesen lemerülni.Nembekapcsolni csak csatlakoztatni a géphez usb-n és akkor kiirja hogy csatlakoztatva és az eszközkezelőben megjelenik.
  töltés elindul és müködhet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv....van egy őskori iPodom..."20gigás click wheel"....egy ideje csak az apple logója jelenik meg a kijelzőn,ja meg hogy "www.apple.com/support/ipod/" ,hiába reset-elek semmi változás ,restore -olni nem tudok mert ha rádugom a gépre nem jelenik meg sem az iTunes-ban ,sem a sajátgépben.érdekelne hogy mit tudok kezdeni vele....megköszönném ha valakinek van ötlete.
  Elöre is köszönöm !!!
  (ui:lehet hogy a vista miatt???)
  merovingian@freemail.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • metál!így már akkor asszem könnyebb lesz csak késöbb tudom megcsinálni meg letölteni mert nemvagyok otthon és nem a saját gépemen tolom.kössz ha valami nem menne írok még.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jah igen amit elfelejtettem! A videó converter oldalán jobb oldalt tudok kiválasztani hogy milyen iPodhoz kell a progi!!!
  ha netalántán rosszat töltenél le a videólejátszás nem fog helyesen működni! ( az iPodon )
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Elviekben csak úgy múkodik ha a video mp4 formátumban van. Csak akkor tod behúzni iTunes ba a videót...Sajnos konvertálót nem igazán építettek bele úgyhogy egy külön progit kell leszedned! A LEGJOBB KONVERTER ami Free software is!
  Amit viszont elfelejtettél hogy hányadik generációs nanód van.
  Témát csak is kizárólag iPod Touch-ra lehet tolni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • helo köszi de ennél az importáld be itunesba a filmet dolgot nem tom hogy kell.megfogtam drag and dropp módszerrel próbáltam itunesba húzni de nem csinál semmit a videók részben meg egy videó sincs pedig amait akarok az itt van a gépen...lehet h én vok a hülye de úgy nem értek hozzá légyszives ha tudod hogy kell akkor részletesen írd le.köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • importéld be itunesba és mikor az itunesban vagy dugd be a podot. és várj míg tölt és rajta lesz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sziasztok!!van egy ipod nano-m és arra lnnék kíváncsi h lehet e rá rakni videót?ha lehet akkor hogyan és hogy rakjak be itunesba a videót mongyuk egy filmet..illetve témákat vagy ilyesmit lehet rápaoklni??vagy ennyire nem durva a cucc??előre is kösz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Konkrét kérdéseket a Tudástárban kéretik feltenni (ott is új témát nyitva)!
abcd