PC Fórum
Antivirus XP 2008
2014-10-24T01:36+02:00
YooSerVer
YooSerVerPC Fórum
regisztrált tag
2014-10-24T01:36+02:00
2008-08-13T22:37+02:00
2008-08-13T22:37+02:00
 • kösz!és már mind a kettő folyamatban van,igyekszem!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tanulj angolt + számteket és akkor kapásból kipipálsz egy system jogú parancsot, amivel elkerülüd ezt a nagyjából két napos egerészést.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • csá arcok,új hús a darálóban!
  szal mi is megkaptuk ezt a ganyét...mi először is bootoltunk lemezről,és vírusirtás,ám ez nem bizonyult elégnek!ÚJRATELEPÍTETTE MAGÁT!
  ezekután elolvastam az itteni írásokat...hát nem jöttek be...X-ray honlapja meg angol volt,és csak most kezdtem anolt tanulni,ez is megbukott:(.
  ezután még egy lemezről bootolás,vírusirtás (nod32,awast!),azután meg mivel lemezről bootoltuk be a widózt,ki lehetett törölni a vírus főkönyvtárát...ezután még néztünk egy registerit,azt nem tom meiket mert volt vagy4-5,és ott is amit gyanúsnak jelölt azt egyből töröltünk,mert nem kellet, hogy megint újratelepítse magát és csináljon egy rakás trójait....az volt a gáz,h az egyik amit töröltünk emiatt,az egy rendszer fájl volt,uh. újra kellett telepíteni a windózt,de akkor már inkább a bizonság kedvéért csináltunk inkább egy taljes formázást,mert nem tudtuk hova rakott magából egy részt...szal ez az én storym...bár nem konkrét megoldás,és időigényes,de ami azt illeti,ezt tudtuk csinálni...
  jah és még valami!:remélem senki nem akarja csak sima általános irtóval kipucolni,mert az csak a fertőzött fájlok nagyrészét pucolja ki magát a vírust nem!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem már az elején kitörölte a rendszervisszaállítási pontokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is megkaptam kb. 1 hónapja. Egy nappal korábbra visszaállítva a rendszert sikerült megszabadulnom tőle. (legalább is remélem) azóta eltünt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy kicsit siettem, a registry mappák az alábbi sorrendben vannak:hklm,hkcu/software/microsoft/windows/current version/run.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is bekaptam nemrég de 2009-es változatban. Ez a vírus már tényleg agresszív, elQször is (szerintem) létrehoz egy registry bejegyzés a HKCU, HKLM/software/ windows/ microsoft/ run alatt (ezek a legvalószínqbekk) hogy mindig automatikusan beinduljon, nem tudom hogy ez trójai letöltQ is, de az biztos hogy az adott temp mappába adott körülmények között létrehoz egy trójait is. Ez a program egy virus generic. modifkációt hordoz magában, tehát biztos megvan az a tulajdonsága hogy hozzáfqzi magát egy pár fájlhoz, velem legalább is így tette. Mivel retro ezért megpróbálja leállítani a védelmi rendszerünket (antivirus, firewall...). Tehát ha valaki ezt a vírust megkapná itt egy kis útmutató. Törölje a gyanús registry bejegyzéseket és ha még megvan az antivírusa, gyorsan vizsgálja át a tempeket, windows/system32-t, a prog. filesokat,és a system memoryt, ezt persze kézileg is meg lehet oldani de az bonyolultabb, (nekem kasperskym van és az megoldotta, de már nincs rendszervisszaállításom). Egyik barátomnak viszont újra kellett instalálni a gépet. A vírus egyébként fájlcserélQ programokon is terjed (limewire).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Neked más is lesz még ott. Nekem az msn vírusnál, vagy némelyik rootkitnél nyomta kottára ezeket a tüneteket. Erre a legegyszerübb módszer: Vinyó ki és vizsgálat másik gépben, vagy az írtást egy másik operációs rendszerből, vagy bútolható windows live rendszerről, vagy erd commanderről , vagy a hirens boot cd-ról végezd. A lényeg, hogy ha a live rendszered nem tölti be a hálókártyád driverét, akkor töltsd le előre a rajta futtatott vírusírtó frissített adatbázisát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szuper. Nekem eddig 6 gépről sikerült vele. Lásd első hsz.-som linkje.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  ITT a megoldás a problémára!

  Ezzel 2 gépről irtottam le sikeresen a vírust.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem féreg, hanem maga a vírus. az rhc-val kezdődő fájlokat nem elég kiírtani, mert mellette van phc-val kezdődő is. valamint rejtett fájlént is megjelentek - legalábbis nálam.
  lefuttattam egy registry - de a vírusfrissítő oldalak még mindig nem jönnek be, viszoint a mozilla frissítéseit letöltötte. mi tehetek még? vagy rakjam újra a gépet???
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Van egy férgem amit ki kellene irtani, a neve "Antivirus XP 2008". Netről jött a kedves és kb. 2,7MB. Két admin és egy vendég van a gépen.
  Mikor indul a gép, ez a virusirtó is indul (a PC-Cillin mellett) és szkénelget előugró ablakban és kb. 1380 "tarackot" talál gyorsan. Ez után szeretné, ha megvenném, fizetnék neki. Hát nem fizettem ...
  A legközelebbi induláskor Kicserélte a háttérképet egy ablakra, melyen a virusirtó ablaka jelenik meg az 1380 "tarackkal". Eltüntette a Display Properties ablakból a Desktop és Screen Saver füleket. Valamint kitörölte a összes Restore pontot. Kékhalállal újraindul néha a gép a Windows éledése után bármely adminnél.
  A "sysreset.exe-t" megtalálta a PC-Cillin és karanténba is tette, de minden gép újrainduláskor a "sysreset.exe" indul és detektálja a PC-Cillin.
  Ez az "Antivirus XP 2008" a Program Files\rhc91hj0erf9 alatt van rhc91hj0erf9.exe néven.

  Amit eddig csináltam:
  Létrehoztam egy új admin felhasználót, a msconfig-gal a startupban kiiktattam a rhc91hj0erf9.exe-t és a sysreset.exe-t.
  Ha ezek után újrainditom a gépet az új admin felhasználóval, nem jelenik meg semmi rendelleneség (minden ok).

  Kérdés:
  Minden Ok? Járt valaki így? Javaslat?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ....és hát IGEN,mindkét programra szükség van,ugyanis tapasztalataim szerint nem elég hogyha az antispyware kilövi az összes fertőzést,az AntivirusXP 2008 attól még ugyanúgy fent marad a programok listájában,így szükség van az uninstallálásra is,erre pedig a hagyományos,windows-os uninstaller képtelen.
  Remélem segítettem valamicskét
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Fiúk, lányok!!!!
  Megvan a megoldás!!
  Először is töltsétek le ezt a programot: Your Uninstaller 2008

  Miután feltelepítettétek, indítsátok újra a gépet csökkentett módban(ez nem szükséges de lényegesen felgyorsítja a folyamatot).A Your Uninstaller segítségével töröljétek az álprogramot,törlés elején rá fog kérdezni valamire, de mind1 OKÉ-zátok le, és már indul is a törlés.Miután kész indítsátok újra a gépet(igen,megint)és töltsétek le ezt:
  SuperAntiSpyware
  Ez egy remek kis anti-spyware,teljesen ingyenes,és legnagyobb meglepetésemre mindent megtalált.Telepítés után futtassátok le ezt is.Igazábol nem muszáj hogy ez legyen a sorrend,fordítva is csinálhatjátok:előbb írtás, aztán uninstall...a lényeg hogy semmilyen formában se maradjon fönn a gépen ez a fránya jószág.Akár többször is lefuttathatjátok az antispyware-t,menjetek biztosra,én is így tettem,és legnagyobb meglepetésemre bevált!! Mára nyoma sincs a tegnapi veszedelemnek...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Próbáljátok ki a a viperát. 15 napig ingyen van, egy-két nagytakarításhoz alkalmas.
  A windows defender meg ingyen van, lehetne használni, lehet jobb mint a semmi vagy egy feltört program.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én nem hibáztatok senkit, végigkövettem az utasításokat, amit a neten írtak. másnak sikerült, és ugyanolyan amatőr volt, mint én.én is sikeresen kiírtottam. csak épp nem tölti be a vírusirtók oldalát. melyik registry-t kellene letöltenem? a softexia.com-n szoktam "kutakodni".
  (a nem regisztrációs vírusirtókat se tölti le).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem most úgy néz ki, hogy megszabadultam tőle, de nem nem vírusirtókkal, hanem egy angol nyelvű oldalon követtem végig az utasításokat...

  Manuális egerészés szélesebb körű ismereteket igényel. Nem hibáztathatod a leírás alkotóját. Bár valszeg megemlítette azt a következményt, hogy blokkolja a vírusírtók működését és telepítését, nem lehet figyelemmel minden olvasójának egyedi szoftver körülményeire. Az ilyen helyzetekben felértékelódnek a telepítést nem igénylő, önállóan futtatható írtók és registry visszaállítók. Szóval még elötted van a nehezebb része.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem most úgy néz ki, hogy megszabadultam tőle, de nem nem vírusirtókkal, hanem egy angol nyelvű oldalon követtem végig az utasításokat...
  nekem a problémám most az,h nem engedi frissíteni a vírusirtómat (kaspersky), de az f-secure-t se frissíti, semmit, pedig próbáltam sokfélét :(
  aztán kb 1 óra után lefagy a net:( minden oldal működik, kivéve a virusirtós honlapok, tipp???? plzzzzzzzz helppppppppppppppppppppppppp
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Háát basszus, nekem is sikerült bekapnom ezt a rohadékot
  Már majd szétvet az ideg,minden akadozik,felugró ablakok tömkelege,ilyen-olyan kiírások stb.És nem tudom mit csináljak!
  A spyware doctor-ami eddig nekem is volt-rejtélyes módon szarrá ment,a crack semmit sem ér,ugyanúgy kéri a licensz-számot vagy mi fene,a Spyhunter meg alapbol fizetős, csak a szkennelés ingyenes,dehát könyörgöm mit érek én azzal!!Végső elkeseredésemben letöltöttem az AVG anti-spyware ingyenes verzióját, most is épp fut, majd meglátjuk mi lesz....szerencsétlenségemre pont most járt le a Kaspersky triál-ja is,szval gyakorlatilag most csak ez van a gépemen.Ha vki tud vmi brutál (és NEM FIZETŐS!!!) anti-spyware-t az AVG-n kívül kérem segítsen, mert különben lehet hogy holnapra már nem lesz gépem(szétverem egy nagy kalapáccsal)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem is sikerlt megkapnom az antivirus 2008 xpt..a netről megnéztem,hogyan tudom törölni, követtem is a lépéseket, azt hittem megszabadultam tőle...viszont a netem működik, de semmilyen vírusírtó oldalra nem enged felcsatlakozni, frissítéseket nem tölt le a gép a vírusirtóhoz, így meg vagyok lőve, mivel nincs vírusirtó a gépemen, csak elavult, így sorra kapom a vírusokat. a spyware doctort feltelepítettem, de addig nem indul, míg nem frissítem, amit ugye nem enged...mit tehetek??
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!

  Ez a fertőzés tényleg agresszív, de ezekkel elég jól írtható:

  SpyHunter 3.4.9

  A program nem kér telepítést. Indítása után engedd a netre frissíteni. Csak a Definítions Update kell, a Program Update nem! Frissítés után Internet kábelt húzd ki, és indítsd el a keresését.

  Spyware Doctor 5.5

  Telepítéshez a szükséglet mellékelve.Telepítés után lődd ki a futó Spyware doctor folyamatot és apply patch. Újraindítása mehet a keresés.

  A víruskeresés ideje alatt ajánlott a net kapcsolat megszakítása. Néha így könnyebb az írtás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja és a keygent virtuális környezetben futtasd, mert ez is tartalmaz trójait, de nagy gond nincs, mert a programból ez is kinyírható. Persze egyszerübb néhány kulcs generárása után manuálisan törölni a lemezedről.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • AZ ÉN GÉPEMEET IS ZAVARJA AZ ANTIVRUS XP 2008. RAJTA VAN A PROGRAMOK MODOSÍTÁSA ÉS TÖRLÉSE LISTÁN.KIÍRJA UNINSTALL,DE HIÁBA KLIKKELEK RÁ NEM TÖRLŐDIK A PROGRAM.MIT TEHETEK?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Óvakodjatok tőle. Egy este újratelepítettem a gépem és alig 5perce futtott a windows bekaptam egy agreszív vírus-t, ami vírusírtólak álcázta magát. Hát mit ne mondjak 3napig törölgettem a fileokat, nem tudom hogy az XP ilyen xar e vagy hogyan kaptam be. De ha ilyet láttok akkor nyissátok ki a kuka tetejét. Először letiltötta az asztalom beállításait, valahogy volt egy resi és már a videó kártya driver is szar volt, később minden usb eszköz behalt, majd eltüntek a rendszergazdai jogaim. És szépen tett magát végig a vinyón.
  NOD32 orvosolta a bajom amikor fentvan nincs vírus, nem tudtam ilyen jó, vagy csak én vagyok ilyen makker...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd