PC Fórum
  • Kisebb betűméret
  • Eredeti betűméret
  • Nagyobb betűméret
Internet hiba!
2013-09-02T16:59+01:00
Zoli3069
Zoli3069PC Fórum
regisztrált tag
Rájöttem, hogy akkor jó a net, ha újraindítom a routert, amikor megy a gép, valakinek van t-home-os nete?, mert ahhoz ha nem működik mondanak egy dns kiszolgálló címet és az kellene nekem, pls help...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Sziasztok!
Nekem a t-home-nál van az internetem, és néha bekapcsol, néha nem..,de múltkor megadtak nekem egy dns-kiszolgálócímeket (2db) (elsődleges, és másodlagos valami 4-es van benne meg 6-os valaki nem tudja??) Válaszokat előre is köszönöm...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Helló.
Nem tették be az ADSL szűrőt, vagy rossz ágba kötötték.
1000,- Ft-os kis vacak.

Mutasd a teljes hozzászólást!
Bocsi nem ide akartam írni!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Segítsetek! Nekem olyan problémám lenne hogy fel csatlakozok a netre és ha belépek msenre akkor sehova máshova nem tom felépni! megnéztem a beállításokat és láttam hogy annál Egyéb beállítások nál és abban a Ethernet vezérlőnél meg a háttértár vezérlőnél nagy sárga kérdőjel van!Mit kell hozzá leszedni és honnan hogy az működjön???
Mutasd a teljes hozzászólást!
ügyesek voltak a szerelők
Mutasd a teljes hozzászólást!
Helotok.
az lenne a kérdésem, hogy mért csinálja azt a netem, hogy amikor vezetékes telefonon hivnak, akkor megszakad?
Inviteles netem van
Mutasd a teljes hozzászólást!
üdv!segítségre lenne szükségem!

Kapcsolódva vagyok a nethez,msnezgetek,netezek,de egyszercsak kilép msnből,és nem jelenít meg semmit,olyan mintha nem lennék kapcsolódva a nethez,pedig vagyok!!Ilyenkor bontom a kapcsolatot,és ujra kapcsolódom,és utána jó,de van h 3perc mulva ujra ez történik!segítsetek kérlek!előre is köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Hali olyan problámám lenne hogy.....
Van 1 gép rajta 2 felhasználó fiók!(pl: A és B) A gépbe van egy Wlan és egy LAN kártya olyat szeretnék csinálni hogy az 'A' felhasználó a LAn -t használja netezéskor a 'B' Felhasználó pedig a WLÉAN-t. Ezt szeretném megcsinálni csak nem tom hogyan.
Pls segítsetek.
Előre is köszi kisluc
Mutasd a teljes hozzászólást!
Köszöntök minden kedves fórumozót!

Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak az internettel, mert nem jó?
Egyszer, amikor nem számítanék rá, a tálcán, a futó programoknál a kis számítógép ikon kékkel való villogása leáll, és csak a kis számítógép ikon marad. Ezzel leáll minden le/feltöltés, oldalak nem jönnek be. Ami ám kellemetlen, ha éppen hazajövök valahonnan, és látom, hogy nem töltött szinte semmit, se le, se fel.
A számítógép újraindításával helyreáll a probléma. Csak ha nem vagyok itthon, akkor nem tudom újraindítani a gépet!
Na most, szóltam a szolgáltatónak, hogy nézzék meg, azt mondták, hogyha nem velük van a hiba, akkor 4000 Ft a kiszállási díj. Azért fizetném őket, hogy ha valami baj, van, kijöjjenek, és megcsinálják.
Én kivételesen nem egyeztem bele, hátha van valami megoldás! Előre is köszönöm a válaszokat! Minden jót! Üdv.: Zoli3069.
Mutasd a teljes hozzászólást!