Elveszett Outlook.pst file megtalálása

Elveszett Outlook.pst file megtalálása
2014-06-20T18:43:34+02:00
2014-06-20T19:51:01+02:00
2022-11-07T07:41:55+01:00
Sósapapa
Böngésző alkalmazásokat pucoltam AVAST-tal, majd lemez karbantartás következett. Eltűnt a Chrome böngészőm, meg a háttér képem. Ezeket visszaállítottam, és egész jól működött minden, gyorsan,
legalább is sokkal gyorsabban. Az Outlookom megnyitásakor jelezte, hogy nem találja a Személyes mappát, és létre hozott egy üreset, a helyére: 
C:\Documents and Settings\psamu\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\ Outlook.pst 
Az eredeti teljesen eltűnt, sem WinCommender sem Scanpst  nem találta meg.
Novemberi mentésem van csak, és a manipulációk előtt sem csináltam mentést. Van esély arra, hogy valahogy előcsaljam valamivel, valahonnan, valahogyan, vagy csak a jól megérdemelt főbelövés előtti önfenéken billentés maradt?
Widows XP, Office 2003. Ráadásul egy kis MACBook-on fut a Windows. Rengeteg, új névjegy, feladat, naptár, stb. bejegyzés. Munkaeszközként, mini iroda gyanánt funkcionált az Outlook. Akár üzleti alapon érkező segítséget is szívesen veszek. Nem sok jó tapasztalatom van szervizes adat helyreállítással.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Böngésző alkalmazásokat pucoltam AVAST-tal, majd lemez karbantartás következett. 


  Mit pucolt az avast, milyen alkalmazását futtatad? 

  Micvel történt a lemezkarbantartás?
  Az avast ilyet normál esetben nem csinál.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Aranka! 
  Köszönöm a gyors jelentkezést. Az AVAST- felkínált egy 20 napos próba verziót, amit letöltöttem, és ki is próbáltam, mert már nagyon akadozott a böngésző. Az új funkció neve "Böngésző takarító" Átvizsgálás után azt írta, hogy "A böngészőben több olyan beépülő található, amely rossz hírnévvel rendelkezik" Le is szedtem vagy tizenötöt. Előtte még azt is kérte, hogy teljesen távolítsam el a Google Search Protectort is, mert különben az AVAST takarító hatástalan lesz. Megtörtént. Utána eltűnt a Google Chrome. A FierFox és az addig alig elinduló MS Internet Explorer szépen gyorsan futott. Újra telepítettem a Chrome-ot, az is ment, visszaállítottam a kedvenceket, előzményeket, beállításokat, stb. A háttérképem eltűnt, de azt is visszaállítottam.
  A lemezkarbantartást, az XP saját kellékei között megtalálható Kellékek – Rendszereszközök – Lemez karbantartóval  végeztem. Az elemzés után, csak kb, 1,5 MB helyet jelzett felszabadítani. Az Outluk.pst min 4 GB –os lehetett. Töredezés mentesítést nem végeztem, mert dolgozni akartam minél hamarabb. Éjszakára terveztem.

  Az Outluk indulásakor nem találta a Személyes mappa fájlt, és létrehozott egy ürest. Mint írtam sehol, se híre se hamva az eredeti kb 4 GB –os pst –nek. Paff vagyok. Én popsibuksi nem mentettem a macerák előtt el!!! Egyetértek a véleménnyel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd