MS Office 2007 Outlook beállítási probléma

MS Office 2007 Outlook beállítási probléma
2015-01-14T22:18:42+01:00
2015-02-16T13:15:15+01:00
2022-11-07T22:50:37+01:00
Neofita
Sziasztok,

Újratelepített Windows 7 gépen nem lehet beállítani sem a 2007-es, sem a 2010-es Outlook programot.
Telepítés utáni első indításkor egy Profilválasztás ablak (csatolt Outlook_15_01_14 kép) jön be, és nem tudom ezt eltüntetni (ez korábban nem jelentkezett soha!). Hiába állítom be az e mail postafiókokat, az Outlook következő indításakor, ugyanúgy a profilválasztó panel fogad.
Próbáltam letörölni a 2007-es Officét és helyette feltettem a 2010-es MS Officét, de a helyzet nem változot. Megjegyzem sem a 2007-es, sem a 2010-es MS Office nem tört progi, mindkettő saját és a kulcsával fut. A 2007-es Officét kívánom meghagyni (korábban is ez volt a gépen) Mit tegyek vele, hogy ne hozza minden indításkor a Profilválasztás panelt?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Csatolt állomány
Probléma megoldva, az Outlooknál töröltem a régi profilokat (ami telepítéskor benne maradt) és létrehoztam egy újat - így gond egy szál se. Az FTP progik pedig Google Translate kódját "nem bírják". Így marad a manuális beillesztés, ami kicsit lassú de hibátlanul megy. Tehát ez is megoldva
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Továbbra is úgy tűnik, hardverhiba miatt telepítetted újra a rendszert és a programok, szolgáltatások hibás működése várható.

  A fórumhasználat már véget ért, szakember (nem egybites, néhány kattintással és hasra ütéses telepítőkkel, hanem olyan, aki becsületes munkát végez!) kellene a gépet alaposan átvizsgálja és ajánlott lenne, ha a telepítést is ő végezné el.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kösz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Te vagy e téren a szakember, nem is ragoznám a dolgot, de most tapasztalom, hogy a hálózat másik gépén is hibásan működk az MS FrontPage 2003, pedig külső merevlemezen hoztam át a progit és a fájlokat is. Akkor most a FrontPage 2003 őrült meg végleg - vagy okozhatja ezt a hibát az, hogy "ugrik" a Google translate új kódjára? Mert mióta azt bemásoltam jó pár fájlba, azóta hozza a mostani hibát a FrontPage (igaz sohasem volt egy hibátlanul működő szoftver... de ennyire pocsék sem   ) Az Outlook problémát pedig megoldottam, a hiba az volt, hogy a gép "emlékezett" az újratelepítés előtti prfilra is, amit töröltem és újat állítottam be - így már gond nélkül működik. De az FTP progival kapcsolatos meglátásodat - tanácsodat szívesen venném.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Probléma megoldva, az Outlooknál töröltem a régi profilokat (ami telepítéskor benne maradt) és létrehoztam egy újat - így gond egy szál se. Az FTP progik pedig Google Translate kódját "nem bírják". Így marad a manuális beillesztés, ami kicsit lassú de hibátlanul megy. Tehát ez is megoldva
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd