PC Fórum

OUTLOOK probélma ! Help!
20

2013-09-03T04:57+02:00
scann
scannPC Fórum
regisztrált tag
2013-09-03T04:57+02:00
Sziasztok,


Olyan problémám van, hogy az MS OUTLOOK-ban bármilyen linkre kattintok azt a hibaüzenetet kapom, hogy : "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre. Kérjen segítséget a rendszergazdától!"

Rendkívül bosszantó. Egyszerűen nem tudom mi okozzza vagy hogy hol lehet ezt átállítani. Az a problémám, hogy vannak olyan linkek amik fontosak lennének, de nem tudom megnyitni őket rákattintással. A legnyagyobb gondom azokkal a linkekkel van, amelyek nem címek, tehát nem tudom őket direkben átmásolni a böngészőbe!

PLz valaki segítsen ..

A válaszokat előre is köszi
Mutasd a teljes hozzászólást!
OUTLOOK probélma ! Help!
2013-09-03T04:57+02:00
scann
scannPC Fórum
regisztrált tag
2013-09-03T04:57+02:00
2006-04-24T14:35+02:00
2006-04-24T14:35+02:00
Na átállítottam, hogy az Internet explorer legyen az alapértelmezett böngésző és akkor jó lett, majd visszaállítottam, hogy a Firefox legyen és most jó!


Na végre!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ilyet akkor szokott csinálni ha, Group Policy-t alkalmaz a cégetek, abban ugyanis be lehet állítani egy csomó korlátozást. Ez a M$ egyik "nagy" újítása a windows-ban. Szerintem kérj segítséget/tanácsot a r.gazditól. Ezeket a korlátozásokat általában nem "véletlenül" állítják be.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ezzel csak egy a gondom, hogy nem a cégnél van, hanem itthon és nim állítottam be semmilyen egyéb fiókot, csak egy van az s rendszergazda jogosultsággal.

  Nem tudom miért kezdte el ezt csinálni.. régebben nem volt vele ez a probléma.

  Szóval várom a helpet továbbra is, hoyg milyen beállításokat nézzek meg, mert már rengeteget átnéztem és egyszerűen nem tudom, hogy ezt hol lehet állítani..

  Már a az OFFICE XP-t is lecseréltem OFFICE 2003-re de ugyanaz a gond..

  Köszi előre is
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valami vírust vagy spyware-t szedtél össze, mert az szokott hirtelen megfosztani a rgazdai jogtól. Csökkentett módban futtass keresést, hátha előbukkan a bűnös.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nézd meg beállításait. Outlook Express-ben is pl. van olyan, hogy virusgyanus leveleket nem enged megnezni, ha be van kapcsolva. Esetleg lehet, hogy valamit uninstallaltal, es minden komponenset, beallitasait leszedetted. Ha weboldalra mutato linkrol lenne szo, akkor nem baj, ha van alapertelmezett bongeszo megadva... Jogosultsag pedig lehet egy adott konyvtarhoz valo hozzaferes, de inkabb valami beallitasra tippelnek. Gepedre felmaszott kartevo nagyon nem csinalna ilyet, marmint ha bele is nyulna, akkor max jogosultsagokat allit, de hogy linkeket ne tudj megnezni... kicsit nehezkes elkepzelni, mert ehhez csak annyi kell hogy url-t felismerje, es a hozzarendelt alapertelmezett bongeszot elinditsa es a linket atadja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na viruskeresés stb.. megvolt.. meg amugy is ez általános dolog ezeket megnéztem.

  Alapértelmezett böngésző van (Firefox)

  Nem tudom, hogy hol lehetne és pontosan milyen beállításokat megnézni..

  HA valakinek van konkrét ötlete megköszönöm..

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na átállítottam, hogy az Internet explorer legyen az alapértelmezett böngésző és akkor jó lett, majd visszaállítottam, hogy a Firefox legyen és most jó!


  Na végre!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is belefutottam pontosan ugyan ebbe a problémába Az OUTLOOK 2007-el. Kb. 1 órát szarakodtam hogy kerestem hogyan tudom vissza állítani.
  A gondot az okozta hogy a Google Chrome –ot (version: 11) beraktam defaultnak. Így még működött minden. Aztán unistaláltam a Google Chrome-t. És utána hiába állítottam vissza az Explorer 9-et defaultnak továbbra is kitopta ezt a hiba üzenetet.
  Megoldás: Újra felraktam a Google Chrome be állítottam defaultnak. Majd utána az Explorer 9-et állítottam defaultnak. Utána gond nélkül működött minden és nyugottan tudtam unistalálni a Google Chrome-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd