HDD???

HDD???
2007-06-09T16:49:30+02:00
2007-06-11T09:21:18+02:00
2022-10-21T06:50:39+02:00
KJoC
Sziasztok! Nemrég vettem egy laptopot, addig okés :) De már egy ideje gondok vannak...először is h fagyogat...de annyira h aztán el sem indul a win, mikor töltene be kék háttér, vmi szöveg végigsuhan és újraindul...minde módban...tenném fel újra, a C-partícióra kiírja h ismeretlen...formázom megint...prsze h vagy 3X lefagy mire sikerül,. vagy nem sikerül és csak a gyorssal megy. És ha végre jó minden, napokon belűl újra...tegnap akartam lefuttatni egy util progit. h nézze meg a winyót fizikai hibás e vagymittom én, de legagyott közben Ááhh, szerintetek mi lehet? Lehet nem is HDD?
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Első nekifutásra futtatnék egy Memtest86-ot (Hiren's BootCd-n rajta van), mert a memória is lehet, de tényleg sokkal valószínűbb a HDD. Ezzel a CD-vel azt is letesztelheted.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Kösz a tippet, de mivel nem megy a gép, most nem tudom azt lenyomni, majd átugrok vkihez és leszedem. Most egy lunix liveot nyomtam be, a memtest 86 már fut 3/4ed órája...de sokkal inkább winyót érzek :S És ha winyó? Akkor kuka? Vagy nem lehet korrigálni, nem tudom, de olyan mintha eltűnne a c v nem tudom. Mert mikor újra raknám a wint, elméletileg tudnia kéne h ott már van, de azt írja a partícióra h ismeretlen, és h x partíció kapacitásból x-1 mega szabad :O Ez kész :S
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OFF.

  De már egy ideje gondok vannak...először is h fagyogat...de annyira h aztán el sem indul a win, mikor töltene be kék háttér, vmi szöveg végigsuhan és újraindul...minde módban...tenném fel újra, a C-partícióra kiírja h ismeretlen...formázom megint...prsze h vagy 3X lefagy mire sikerül,. vagy nem sikerül és csak a gyorssal megy. És ha végre jó minden, napokon belűl újra...tegnap akartam lefuttatni egy util progit. h nézze meg a winyót fizikai..


  Hát ha a hétköznapi életben is így használod az édes anyanyelvünket akkor legjobb ha elmész egy logopédushoz. Lehet, hogy neked az "édes anyanyelv" kifejezés semmit nem jelent, annál inkább igen az anyaországon kívűl élőknek. Mint nekem is. Tehát azt becsüld meg amivel rendelkezel. Ne légy lusta, írd le a mondanivalódat szépen, hosszan-érthetően, hisz Te vagy aki segítséget kér.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nemrég vettem egy laptopot


  e sokkal inkább winyót érzek :S És ha winyó? Akkor kuka?

  Hozzá ne nyúlj! Akkor még garis!!! Visszaviszed és kicserélik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól mondod
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elnézésedet kérem kedves barátom, hogy az internetes társadalom által elfogadott rövidítéseket használom, mikor eme közösség köreibe vegyülök. Tudod, a való életben én is "normálisan" beszélek, sőt, ha hívatalos levelet kell írnom esetleg elektronikus úton, akkor is, de remélem megbocsájtod eme balgaságom, s előbbi helyesírási hibáimat, mivel nem arra törekedtem, hogy nyelvtanilag pontos, helyes legyek. Én msn-en sem szoktam a magyar nyelvet tökéletesen művelni, de szerintem még sokan vannak így. Az interneten, főleg fórumokban vannak használatos kifejezések, rövidítések, bár megemlíteném, hogy te is használtál ilyenfajtát, méghozzá az "OFF" idegen szót. Egyébként megnéztem az adatlapod, látom erdélyi vagy, szeretem Erdélyt, és elég nacionalista vagyok, de a nyelvművelést nem fórumon, s msn-en folytatom. Remélem azért nincs harag. Üdvözlettel: KJoC
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "
  Elnézésedet kérem kedves barátom, hogy az internetes társadalom által elfogadott rövidítéseket használom, mikor eme közösség köreibe vegyülök. Tudod, a való életben.......
  "
  Azért mennyivel szebben hangzik, így szépen leírva. Legyen az bármi.

  A problémádat illetően pedig: próbálj lefuttatni egy HDSentinel tesztet.

  HDSentinel

  Legalább meglátod milyen állapotban van a merevlemezed (kondícíó, teljesítmény, írás-olvasási problémak, stb.), s ha nincs vele baj akkor kizárhatod mint hibalehetőséget. Akkor lépünk tovább szép sorjában.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • PLÍZ neee veszszekeggyetek márt íllyen hüjeségeken, hjogy ki hogy mit ir a weben!!!!!! OKKK????
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem veszekszünk Roli, csak beszélgetünk. Megnézem szityi. Kösz. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ez így van... A határon túliakban ált. nagyobb a hazafiasság, összetartozás érzet, stb. Ez szerintem minden nemzetre igaz.:)
  pl: Ha az ember elmegy valaki mellett a városban, mert csak látásból ismeri, de semmi több, akkor ugyanez az ember mondjuk a horvát tengerparton ugyan azzal az emberrel tuti leáll csevegni, holott csak a közeg változik:)
  Magyarok vagyunk, vagy mi:D
  Hmm... ezt csak érdekességként írtam. Tapasztaltam. Magamon is, másokon is. Pedig csak a balcsira ugrottam le;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd