Tele a c meghajtó a frissítésektől

Tele a c meghajtó a frissítésektől
2009-12-18T11:43:12+01:00
2009-12-19T00:29:14+01:00
2022-10-27T07:05:48+02:00
araya78
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy be van kapcsolva a biztonsági frissítés a gépen(xp professionalt használok),és telerakja a vinyót,annyira,hogy már nem marad hely rajta.Szoktam használni a CCleaner programot,és az Advanced System Care-t.A programok telepítése/törlése részen megnéztem,ott nem lehet törölni a frissítéseket.Rakjam újra az oprendszert?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Szia! Az XP a C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download mappába tölti le a frissitéseit, és telepítés után ott hagyja, szóval amit ott találsz nyugodtan törölheted. Nyisd meg a Sajátgép tulajdonságait, és A rendszer visszaállítása fülön válaszd ki a C meghajtót, kattincs a Beállítások-ra, és itt beállíthatod mennyi helyet foglaljon le magának a vinyón, ez alapból 10-12% ha jól tudom. Beállíthatsz 1-et is, de ki is kapcsolhatod, ha nincs rá szükséged (nekem 1%).
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • szia!
  1. mekkora a C:?
  2. egészen biztos vagy benne, hogy a frissítésektől van tele? semmi videó/fotó/torrent mappa nincs a C:-n?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Biztos hogy nincs torrent,video,sstb mappa,mert direkt vigyáztam,hogy semmi ne kerüljön rá.A letöltések is másik vinyóra mennek.A c mérete 7 giga.A service pack2 után még volt rajta bőven hely.A 3-at már nem is akartam felrakni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hát, az a 7GB nem sok. főleg, ha sok program van telepítve. esetleg nézd meg a sytem volume information mappát, oda menti a rendszervisszaállítási pontokat, tudomásom szerint. a régebbi visszaállítási pontokat törölheted, a vezérlőpultban van valahol rendszereszközök, asszem ott lehet. anyósom gépén pont ma néztem, ez a mappa 6,5GB volt. :)
  Útmutató a System Volume Information mappához való hozzáféréshez
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia.

  Vedd kisebbre a lomtár méretét (ha ez nem zavaró számodra).
  Töröld a visszaállítási pontokat (az utolsó kivételével), ha be van kapcsolva a Rendszer visszaállítás szolgáltatás.
  A Windows mappából törölj minden $-el kezdődő mappát (ennek ugyan van némi hátránya, de neked most hely kell).
  Ritkán használt, vagy felesleges pr.ot ne tűrj meg a gépen, töröld.
  A Win. Temp mappa méretét/tartalmát is ellenőrizd.
  Végső esetben tömörítheted a teljes C: tartalmat.
  Jelentős területet szabadíthatsz így fel...

  De a legjobb megoldás egy nagyobb HDD lenne (tekintettel a jövőre).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Az XP a C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download mappába tölti le a frissitéseit, és telepítés után ott hagyja, szóval amit ott találsz nyugodtan törölheted. Nyisd meg a Sajátgép tulajdonságait, és A rendszer visszaállítása fülön válaszd ki a C meghajtót, kattincs a Beállítások-ra, és itt beállíthatod mennyi helyet foglaljon le magának a vinyón, ez alapból 10-12% ha jól tudom. Beállíthatsz 1-et is, de ki is kapcsolhatod, ha nincs rá szükséged (nekem 1%).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eeeez igen!
  Több mint 1 giga cucc volt a Software Distribution\Download mappában.Megcsináltam a másikat is mondtál,beállítottam 3%-ra a rendszervisszaállítást.Nem is akartam elhinni hogy 7 giga kevés egy operációs rendszernek,meg pár alap proginak.Úgyhogy nagyon köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon szivesen!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd