Felirat nagyítás

Felirat nagyítás
2009-12-22T12:34:02+01:00
2010-02-12T16:04:26+01:00
2022-10-27T20:41:57+02:00
k9000
Sziasztok.Filmhez letöltött felíratot szeretném megnagyítani,úgy,hogy az aszali dvd-n is élveszhető legyen. Az a problémám,hogy ha kiírom lemezre a felíratos filmet annyira apró a szöveg,hogy élvezhetetlen. Számítógépen, a bs player-el tudom állítani a szöveg méretét,de én inkább a dvd-n nézek filmet. Ha lehetséges a szöveg nagyítása,légyszíves segítsetek. Válaszokat előre is köszönöm. Üdv.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Nézd meg ezt a progit: Link
A leírásban azt írják, hogy lehet betűméretet is állítani.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Én inkább az AVIAddXSubs v9.3progit ajánlom, mely átkódolás nélkül képes olyan avi-t készíteni filmből és feliratból, ami egy darab avi file, és mégis benne van a felirat. Konténeres megoldás, mint az mkv. Be tudod állítani rajta a felirat nyelvét, betűtípust, színt, méretet, pozíciót... stb. Egyszerre 8 feliratot csatolhatsz a filmhez, akár mindegyiket más-más beállítással. Az srt és az idx/sub feliratokat kezeli. Pár perc alatt kész, mivel nem kódolja át a filmet. Asztali DVD lejátszó kiválóan viszi. (Számítógépen viszont nem nagyon műxik, de arra nincs is szükség, mert ott beállíthatod a feliratokat kedved szerint.) Ha kiírod az avi fájl, az eredeti feliratokat már ne csatold hozzá!

  Konténeres avi helyett lehetőséged van külön idx/sub felirat készítésére is:

  Az AVIAddXSubs program megnyitása után a Configuration1 lapon válaszd az Idx/Sub opciót (az XSUB helyett). Ekkor a program a filmfájl érintetlenül hagyásával külön készít egy sub és egy idx kiterjesztésű fájlt, mely tartalmazza az összes feliratot az általad megadott beállítások szerint. Ezeket másold a filmfájl mellé (u.a. név).


  Hivatalos weboldal, ahonnan a progit is letöltheted.


  Néhány magyar nyelvű oldal a használatához:

  Link-1
  Link-2
  Link-3
  Link-4
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd