Youtube felnőtt tartalom beálltás

Youtube felnőtt tartalom beálltás
2010-12-25T19:11:20+01:00
2010-12-26T14:51:45+01:00
2022-10-30T19:50:35+01:00
nezdujra
Nos üdvözlök mindenkit! Ezt az oldalt találtam a legalkalmasabbnak a kérdésem felvételére. Nos olyan problémával fordulok hozzátok ami a youtube c. weboldalhoz kapcsolódik.
Nos pontosabban azt szeretném megkérdezni hogyan lehet a saját fiókomban egy bizonyos videóra felnőtt tartalom korlátozást tenni. (remélem jól írtam le). Nos arra gondolok hogy az ne tudja megnézni a videót aki nem múlt el 18 éves.
Mert néztem a videó feltöltésekor is hol lehet állítani de sajnos nem találtam vagyis én nem láttam.
Nagyon szépen köszönöm a mielőbbi választ!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Itt a válasz. Te alapból beállítani nem tudod. Ha sok felhasználót irritál, megzászlózza, és a YouTube Crew hozzárendeli a funkciót.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szvsz ilyen opció nincsen. Én legalábbis még sosem találkoztam vele, pedig van fenn jó pár videóm. Megjelölheted privátnak, és csak az láthatja, akinek engeded. De ilyen "Igen, elmúltam 18" nem létezik. Annál is inkább, mivel a YouTube-ra nem illik hard pornót, szadista lefejezéseket felrakni, mert a szabályzat is tiltja és törlik is, ha olyat töltesz fel, meg téged is bannolnak érte. Le van írva.

  Tehát, mivel 18+ tartalmat nem is tölthetsz fel, értelme sincs ilyen opciónak.

  Aztán lehet azon filozofálni, hogy az én szubjektív véleményem szerint ez vagy az a videó besorolható-e a fenti kategóriába. Ha igen, akkor lehetőségem van jelenteni, amit a YouTube gárda megvizsgál, és ha ők is úgy találják, akkor eltávolítják. Ha nem, akkor fellebbezésnek helye nem nagyon van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én találkoztam már olyan videóval amit csak regisztrációval meg életkor ellenőrzésével lehetett megtekinteni (18+). Valami mesterlövészpuskáról volt szó benne. De hol lehet az beállítani azt nem tudom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Létező már feltöltött videót kell elég számú látogatónak a FLAG (megjelölés) opcióval megjelölnie.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt a válasz. Te alapból beállítani nem tudod. Ha sok felhasználót irritál, megzászlózza, és a YouTube Crew hozzárendeli a funkciót.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Tehát, mivel 18+ tartalmat nem is tölthetsz fel, értelme sincs ilyen opciónak."
  Ha ilyet akarsz nézegetni akkor nézd a gépeden. Miből következtettél hogy más is kíváncsi rá.Ha pedig a haverjaidnak akarsz vagánykodni a 18+ videóiddal,akkor elég ha Email-ben elküldöd vagy bekapcsolod a webcamodat'12. Képesség Elfogadom Általános Szerződési Feltételek
  Ön megerősíti, hogy akkor vagy több, mint 18 éves, vagy egy emancipált kiskorú, vagy rendelkezik törvényes szülői vagy gondviselő beleegyezése, és teljes mértékben képesek és hatáskörrel rendelkezik a feltételeket, kötelezettségeket az állításoknak, képviseletek, és a szavatosság meghatározott A jelen Általános Szerződési Feltételek, és betartják ezt, és megfelel a jelen Szolgáltatási feltételek. Minden esetben, ha megerősítik, hogy Ön már elmúlt 13 éves korában, mivel a szolgáltatás nem szánnak 13 év alatti gyermekek. Ha 13 évnél fiatalabb, akkor kérjük, ne használja a Szolgáltatást. Vannak sok más nagy weboldalak az Ön számára. Beszélj a szüleiddel, hogy mit oldalak megfelelő az Ön számára"
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem szó sincs ilyenről hogy én akarom nézni ! Csak felszeretnék tölteni kisebb oktató videót vagyis figyelmeztetés az AIDS ellen és sajnos olyan rész is van benne amely már felnőtteknek szól és nem gyerekeknek! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
  Jah és a felnőtt-tartalom szóval,videóval kapcsolatban aki okos az Googlen keres hiszen ma már majdnem minden ingyenes
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De a pontot nem nekem kellett volna adni, hanem Doktorovicsnak, hiszen először ő találta ki a jó megoldást. Én csak kiegészítettem.

  Az AIDS szervesen kötődik a szexhez. Nyilvánvaló, hogy egy AIDS elleni felvilágosító vagy oktatófilmben valamilyen módon ábrázolják az aktust, én is láttam 12-14 évesen ilyeneket, és nálunk az iskolában vetítették. De semmi pornográf nem volt benne. A lényeget nem mutatták. Azt meg egy 12 éves is tudja, hogy nagyjából rá kell feküdni a nőre (vagy megfordítva), attól nem sérül a lelkivilága, annál is inkább mert már rég tudja. Mi is nézegettük ennyi idős korunkban a szexlapokat, amihez hozzájutottunk.

  18+ éves korban már kissé elkésett a felvilágosítás, mert addigra már javában nemi életet él a tinédzser, és nem tud egy csomó dologról a prüdéria miatt. (Azért vicces, hogy 14 év felett már élhetsz nemi életet, de óvszert nem vásárolhatsz.)

  Ha meg hard pornó jelenetek vannak a felvilágosító filmben, akkor az nem felvilágosító film, így az oktatásban sincs helye. (És a YouTube-on sincs.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd