Laptop videókártya szervíz

Laptop videókártya szervíz
2011-02-11T20:28:30+01:00
2011-02-13T09:11:31+01:00
2022-10-31T09:05:36+01:00
F_dani
Sziasztok!

A laptopomat szervízbe vittem mert folyamatosan lefagyott. Kb 6 hét után vissza kaptam és azt mondták hogy videókártya IC-t javítottak rajta, de ugyanúgy fagy és néha a bekapcsolással is vannak bajok. Ha bármi ötlet van írjatok mert tanácstalan vagyok.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • És erről van papírod!!
  Ha van akkor vidd vissza mert nem oldódott meg a problémád.A ramot kellene ellenőrizni+ a proci hőmérsékletet is.Akkor is fagy,ha külső monitor van rákötve?Rakj rá és így próbáld meg.

  A Windows 7 eredeti vagy csak olyan gyors letöltős változat.Ha kell, akkor rakj fel eredetit, ami tud is regisztrálni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pontosan melyik papírt? Még a szervíz elött azt probáltam ki hogy bekapcsolásnál mennyi eszköz van a laptopra csatlakoztatva (egér, töltö, hütö stb.) és amikor több dolog volt rajta akkor sürübben fagyott le. Az még mit jelenthet hogy most minden játék megy hibàtlanul de a szervíz elött azoktól is lefagyott?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Arra értem,hogy a szerviz leírta azt,hogy vga javítás volt?
  Mert ha igen,vidd vissza és nézzenek utána,mert továbbra is ugyanaz a problémád mint előtte.
  Egy vga tesztelőt rakj fel,és ha ott fagy,akkor ezt be is tudod mutatni a szervizes bobmunkatársnak!!!
  Ezek után már nem kerül pénzedbe ez a mutatvány,hiszen nem javult meg a készülék.Ez már az Ő felelősségük.Miután viszakapod egyből ott kapcsold be és futtasd a progit.Ha nem fagy ki akkor megjavították és
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudnál valamilyen tesztelőt ajánlani mert nem nagyon vagyok otthon az ilyen témában. Még az a baj hogy a fagyás teljesen randomba történik, valamikor be se kapcsol a laptop valamikor pedig több óráig bírja. Az mennyire lehet hasznos ha 'csináltam' videókat amikor a gépem fagy és azokat megmutatom a szervízbe, ezzel tudnak valamit kezdeni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd