PC Fórum
  • Kisebb betűméret
  • Eredeti betűméret
  • Nagyobb betűméret

Joomla másolás
50

2013-09-04T05:02+02:00
lily0412
lily0412PC Fórum
regisztrált tag
Sziasztok!

Egy joomla weboldalt másoltam át egy másik gépre és az a problémám, hogy a menüpontokra kattintva a joomla cikkeket nem az adatbázisból próbálja betölteni, hanem a fájlrendszeren keresi a HTML fájlokat. Az adatbázishoz elvileg hozzáfér, mert a joomla adminisztrációs felületen minden rendben. Valaki tudja, hogy mi lehet a gond?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Joomla másolás
2013-09-04T05:02+02:00
lily0412
lily0412PC Fórum
regisztrált tag
"AllowOverride" ha pl. 'none' a configban, akkor nem fog menni a .htaccess, 'All' -ra állítod akkor megy, valószínűleg az alapbeállítás 'none' és ezért nem ment végbe.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Oszd meg másokkal is!

.htaccess -t is másold át. (ez egy rejtet fálj)
Illetve azon a szerveren ahova átvitted, ReWrite modul bekapcsolva kell hogy legyen.
Mutasd a teljes hozzászólást!
A .htaccess-t is másoltam és a rewrite is be van kapcsolva....
Mutasd a teljes hozzászólást!
Szerintem azt pont nem kell másolni.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Az adatbázisodban is be van állítva minden rendesen?
Wamp vagy valami gondolom fut, az egyébként rendben van? Egy friss joomlát feltolva tesztnek megy?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Az adatbázist phpmyadminnal exportáltam egy sql fileba és tettem át a másik gépre...és az admin felületlen látszik is h megtalálja a cikkeket, menüket stb. Apache2 fut.....
Mutasd a teljes hozzászólást!
cikkeket nem az adatbázisból próbálja betölteni, hanem a fájlrendszeren keresi a HTML fájlokat

A .htaccess-t is másoltam és a rewrite is be van kapcsolva...

.htaccess ki fejti hatását!?
Nincs esetleg VirtualHost -nál blokkolva?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Megvan a gond....nem volt VirtualHost....a default beállításokban ugyan nem volt blokkolva, de úgy tűnik ha nem VirtualHost-nak van beállítva, akkor nem megy a rewrite.
Mutasd a teljes hozzászólást!
"AllowOverride" ha pl. 'none' a configban, akkor nem fog menni a .htaccess, 'All' -ra állítod akkor megy, valószínűleg az alapbeállítás 'none' és ezért nem ment végbe.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Oszd meg másokkal is!
Belépés
Regisztráció