[MT] A Cégbíróság bejegyezte a T-Online Magyarország Zrt.-ből kivált hozzáférési üzletág beolvadását a Magyar Telekom Nyrt.-be, a Magyar Telekom Nyrt. és az Emitel Zrt. egyesülését, valamint a 2007. június 29-i rendkívüli Közgyűlés által a Magyar Telekom Nyrt. Alapszabályában elfogadott módosításokat. Így a Magyar Telekom Nyrt. 2007. október 1-jétől az Emitel Zrt., valamint a T-Online Magyarország Zrt.-ből kivált hozzáférési üzletág általános jogutódjává válik. A T-Online Magyarország webes és tartalomszolgáltatási üzleti területe a továbbiakban [origo] Média és Kommunikációs Zrt. néven folytatja tevékenységét a Magyar Telekom Csoport tagvállalataként és a T-Online Magyarország tartalomszolgáltatási területen fennmaradó jogutódjaként.

A Magyar Telekom teljesíti a T-Online Magyarország hozzáférési üzletága és az Emitel előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait továbbra is T-Online és Emitel márkanéven, zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az integráció nem ró feladatot a T-Online Magyarországgal és az Emitellel szerződésben álló ügyfelekre.

Az integráció számos előnnyel fog járni ügyfeleink részére, mindenekelőtt az ügyfélkezelésben érezhető színvonaljavulással, egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb ügyintézéssel. Az integrációból következő változásokról az érintett ügyfeleinket közvetlenül, folyamatosan és részletesen tájékoztatjuk.

A T-Com és az Emitel díjcsomagjai és szolgáltatási feltételei előreláthatólag 2008-ban válnak egységessé, így a T-Com valamennyi szolgáltatása, illetve teljes körű ügyfélszolgálata ekkor válik elérhetővé az Emitel ügyfelei részére is.