Az egyik legnagyobb amerikai tévécsatornával létrejött szerződése alapján a YouTube mostantól teljes hosszúságban kínálja több ismert és népszerű sorozat epizódjait ingyenes megtekintésre felhasználói számára. A kínálatban egyelőre a már nálunk is lefutott Star Trek, MacGyver és Beverly Hills 90210 széria mellett olyan friss sorozatokból is megtalálhatóak epizódok, mint a Dexter és a Californication.

A korábban a YouTube által a felhasználói feltöltések közül a szerzői jogra hivatkozva módszeresen irtott, de immár teljes hosszúságban tökéletesen legálisan megtekinthető sorozatok megjelenését reklámokból finanszírozzák, amelyek - akárcsak egy TV adó esetén - az epizódok lejátszása közben, át nem ugorható módon kerülnek megjelenítésre; epizódonként 5-6 darab. A reklámbevételeken a YouTube a műsorok sugárzási jogait birtokló CBS-szel osztozik.

Kirk kapitány gonosz ikertestvére éppen Chapel nővérrel flörtöl - a YouTube videólejátszójábanKirk kapitány gonosz ikertestvére éppen Chapel nővérrel flörtöl - a YouTube videólejátszójában

A dolog egyetlen hátulutője, hogy az epizódok egyelőre csak amerikai - vagy legalábbis IP címük alapján annak tűnő - gépeken tekinthetők meg, a YouTube ugyanis csak oda vásárolta meg a terjesztés jogát. A más országokból érkező - és IP címüket erre ugyan alkalmas, de jogi szempontból vitatható eszközökkel el nem maszkoló - nézőket pedig mindössze egy rövid hibaüzenettel "szórakoztatja".