Ha valaki már régóta szerett volna valamit a népszerű Simpsons rajzfilmsorozatról megtudni, de ezidáig nem volt alkalma kérdését feltenni, az most végre választ kaphat azokra. A Simpsons egyik epizódjában felbukkant e-mail cím ugyanis valóban él, és az arra levelet írók választ is kapnak emailjeikre - magától Homer Simpsontól.

Az egy az Egyesült Államokban a közelmúltban sugárzott Simpsons-epizódban jól láthatóan felbukkant chunkylover53@aol.com postafiókot maga Matt Selman, a sorozat író-rendezője regisztrálta nem sokkal az adás előtt, mert kíváncsi volt, hogy a rajongók vajon észreveszik -e a címet, és megpróbálnak -e levelet küldeni Homernek. Amikor Selman a sugárzást követő estén belépett, hogy letöltse a leveleket legnagyobb meglepetésére teljesen tele találta az elektronikus postafiókót - több levél már nem is fért el benne.

"[Matt] minden levélre válaszolt, de amint végzett százzal, újabb másik száz esett be", meséli Al Jean, a Simpsons executive producere. "Az egész olyan, mint a Mikulásnak írt levelek: Matt megpróbál mindegyikre válaszolni és tanácsot adni Homer nevében."