Bár a Mozilla honlapjára még nem helyezte ki, FTP-kiszolgálójáról már letölthető nyílt forrású böngészőprogramja legújabb verziójának végleges kiadása. A két kiadásra jelölt változatot követően most végleges verzióban is megjelent Firefox 3.6 apróbb finomítások mellett lényeges fejlesztéseket is tartalmaz elődjéhez képest.

Ezek közül a végfelhasználók számára talán a legérdekesebb a Personas bővítés integrálása a böngészőbe, amely nagy mértékben egyszerűsíti utóbbi személye szabását, egyedi témák és megjelenítési sémák telepítésén keresztül. A felhasználóknak csak el kell látogatniuk a Mozilla Personas oldalára, ahonnan mostantól egy kattintással tudják kiválasztani és telepíteni a böngészőt az ízlésüknek megfelelőn "átbőröző" témát.

A beépített Personas-támogatás segítségével mostantól pofonegyszerű a böngésző megjelenésének egyedi ízlésünkhoz szabásaA beépített Personas-támogatás segítségével mostantól pofonegyszerű a böngésző megjelenésének egyedi ízlésünkhoz szabása

További újítás a továbbfejlesztett JavaScript motor, valamint az új CSS, DOM és egyes HTML5 elemek támogatásának megjelenése, de a videók kezelése terén is javulás várható az új verzióban. Ezen kívül mostantól a Firefox kifejezetten felhívja a felhasználók figyelmét, ha azok egy olyan bővítményt futtatnak, amelyben biztonsági rést vagy más súlyos hibát találtak, és amelyhez egy utóbbit javító frissítés érhető el.

A Firefox 3.6 végleges kiadása Windows, Linux és MacOS platformokra a Mozilla FTP szerveréről tölthető le.