[ASUS] Az ASUS ma bejelentette a VivoTab™-ot: egy karcsú és könnyű, Windows 8-as táblagépet. A VivoTab™ 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető HD képernyővel, Wacom® digitalizáló tollal és az Intel® kétmagos Atom™ processzorával van felszerelve, hogy a teljesítmény és az energiatakarékosság nagyszerű kombinációját kínálja. Az opcionális mobil dokkoló tovább növeli a hatékonyságot a beépített billentyűzetnek és az akár 19 órányi mobil működést lehetővé tévő plusz akkumulátornak köszönhetően.

Az ASUS VivoTab™-be egy 1,8 GHz-es, kétmagos Intel® Atom™ Z2760 processzor került, amelynek megnövelt teljesítménye és rendkívül energiatakarékos működése lehetővé teszi, hogy Windows 8-on egyaránt fussanak a régóta meglévő és a legmodernebb alkalmazások is, széles szoftverválasztékot kínálva mindenféle felhasználói igényhez. A VivoTab™ 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető képernyője borotvaéles, 1366 x 768 HD felbontású képeket jelenít meg élénk színekkel, széles betekintési szöggel és kiváló kültéri láthatósággal, a Super IPS+ kijelzőtechnológia rendkívüli fényességének köszönhetően.

ASUS VivoTabASUS VivoTab

Az ASUS TruVivid™ technológiája még tovább javítja a képek tisztaságát a kijelző vastagságának csökkentésével, a karcálló, ujjlenyomat-taszító bevonatú Corning® Fit üveg pedig kristálytisztán tartja a képernyőt.

A rugalmasság az ASUS VivoTab™ egyik kulcsfontosságú jellemzője, legyen bármilyen fel-adatról is szó. A többujjas vezérlés maximális szabadságot kínál a Windows Store alkalmazásaival, a Wacom® digitalizáló toll pedig rendkívüli pontosságot biztosít az asztali alkalmazásokhoz. Az új, "rejtett zsanéros" kialakítású mobil dokkolóhoz csatlakoztatva, a VivoTab™ azonnal noteszgéppé alakul, billentyűzettel és nagy, több ujjal kezelhető touchpaddel, valamint két USB 2.0 csatlakozóval a páratlan hatékonyság érdekében. Emellett hab a tortán, hogy a mobil dokkoló akár 9 órával képes is megnövelni a VivoTab™ 10,5 órás akkumulátoros üzemidejét, összesen akár 19 órányi mobil használatot biztosítva.

Erős, praktikus és rendkívül jól hordozható Az ASUS VivoTab™ nem csupán erős és praktikus, hanem könnyedén hordozható is. A karcsú, fémházas eszköz mindössze 8,7 mm vastag és 675 g súlyú, az innovatív "Nano Molding" technológia pedig garantálja a finom kialakítást, amely egyszerre erős és elegáns. Az ASUS SonicMaster technológia és a négy hangszóró együttese azt jelenti, hogy a VivoTab™ nem-csak jól néz ki, hanem jól is szól; az autófókuszos, öttagú objektíves és nagy, f/2,2 rekeszes, 8 megapixeles kamera pedig kategóriájában a legjobb minőségű képeket készíti.