Az alábbi videót csak az Apple termékeit szívből gyűlölő olvasóinknak ill. a cég rajongói közül az erősebb idegzetűeknek ajánljuk - a vérbeli alma-fanatikusok ugyanis vélhetően egy életre szóló sokkot kapnak megtekintésétől. A felvétel ugyanis az látható, hogy miként dózerolnak be több mint száz darab iPhone készüléket valahol Oroszországban.

A sokkot némileg csökkentendő eláruljuk, hogy a videón nem eredeti Apple-termékek, hanem azok úgymond hamisított másolatainak megsemmisítése látható, ami azonban a készülékek és csomagolásuk megjelenésének tökéletes azonossága miatt még így is érzékenyen érinthető az Apple-rajongókat. A másolatok nem az iPhone legújabb, hanem korábbi 4-es ill. 4S-es sorozatait utánozták - bár mivel a méretarányokat leszámítva az iPhone 5 is gyakorlatilag pontosan úgy néz ki, mint közvetlen elődje, ezért ez sokat nem változtat a látványon.

Érdekesség egyébként, hogy a bolti áron mintegy 8 millió forintot érő 127 darab hamis iPhone a keleti országba behozatalának kísérletéért mindösszesen 15 ezer forintnak megfelelő büntetést róttak ki az orosz hatóságok a kínai csempészre, akit így vélhetően heveny rekeszizomszakadás miatt kórházban kellett ellátni, mielőtt újabb szállítmány készülékért indulhatott volna hazájába.