[Novell] A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Live Patching világszerte elérhetővé vált minden ügyfél számára. A megoldás segítségével a vállalatok úgy telepíthetik a hibajavításokat és frissítéseket, hogy nem szükséges leállítaniuk és újraindítaniuk a rendszereket. Így folyamatosan naprakészen, a gyártó által is támogatott patch szinten tarthatják megoldásaikat anélkül, hogy várni kellene egy következő karbantartási időkeretre.

„A SUSE legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy segítse a vállalatokat az állásidő csökkentésében, és ennek a törekvésnek fontos eleme a SUSE Linux Enterprise Live Patching. A projektre azért is kiemelten büszkék vagyunk, mert az alapjául szolgáló kGraft technológia a SUSE szakembereinek saját fejlesztése."

"A megoldásnak köszönhetően zökkenőmentesen futhatnak a kritikus alkalmazások, ami számos különböző területen komoly jelentőséggel bír, a nagyvállalatok napi működésétől kezdve egészen a tudományos kutatásokig” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési igazgatója.