Napjaink egyik leggyorsabban fejlődő technológiai területét a dolgok internete (IoT) és az ipari automatizálás képezi, amire ennek megfelelően folyamatosan újabb megoldások és termékek jönnek ki. Bár ezeket a hétköznapokban nehéz követni, most a téma iránt érdeklődők mégis egy csapásra és egy helyen aktualizálhatják tudásukat, és ismerkedhetnek meg a legújabb trendekkel és rendszerekkel.

A PC-alapú vezérlési technológia és automatizálási eszközök vezető szállítója, a Beckhoff ugyanis szeptember 28-án ismét megrendezi ingyenes Technology Day eseményét, ahová vár minden, a téma iránt érdeklődőt. A konferencián a megjelentek megismerkedhetnek az automatizálási technológia aktuális trendjeivel, és betekintést nyerhetnek a Beckhoff legújabb technológiai- és termékújdonságaiba, valamint az ezekkel megvalósult megoldásokba is.

A rendezvények a legfrissebb trendek mellett a legújabb termékekkel is meg lehet majd ismerkedni, és tapasztalatot lehet cserélni a többi résztvevővelA rendezvények a legfrissebb trendek mellett a legújabb termékekkel is meg lehet majd ismerkedni, és tapasztalatot lehet cserélni a többi résztvevővel

Az Ipar 4.0 alapelve az automatizálás és az információtechnológia konvergenciája, ezért egy nagyon érdekes és aktuális téma, az IoT más szemszögből is bemutatásra kerül majd a Microsoft Magyarország képviselőjének előadásában.

Az előadások mellett természetesen a rendezvényen kiállítótér is lesz, ahol érdekes bemutatóalkalmazásokat szemlélhetnek meg az érdeklődők. Ezen kívül a konferenciára látogatóknak lehetőségük lesz a többi résztvevővel való tapasztalatcserére, valamint a Beckhoff magyarországi csapatával való személyes találkozásra is.

A Beckoff Technology Day 2017-en történő részvétel teljesen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az eseményen a résztvevők száma korlátozott, ezért a jelentkezéssel érdemes sietni. A konferencia részletes programját az érdeklődők az esemény honlapján tudják megtekinteni.