[Telekom] Rugalmas korlátlanság jegyében indítja a nyarat a Telekom, az eseti net bővítő Extra Net ajánlatainak megújításával: a hagyományosan csúcsra szökő mobilnet-igényre reagálva új fix ideig használható, belföldön korlátlan bővítő opciók váltak elérhetővé. Az ügyfelek úgy választhatnak a 3, 10 és 30 napos korlátlan bővítők közül, ahogyan és amikor nekik a legjobb.

A nyári időszakban mindig megugrik a mobilnet-forgalom, hiszen sokkal többen vannak úton, de akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot családjukkal, barátaikkal, például a közösségi hálózatok révén. Több élményt szeretünk megörökíteni és megosztani a szeretteinkkel, ilyenkor gyorsabban pörögnek a gigabájtok.

A mobilitás nyújtotta szabadság közepette már a gigabájtokkal sem kell foglalkozni, hiszen a Telekom havidíjas előfizetőinek mától 3 és 10 napos korlátlan opciókat is kínál. Legyen szó egy hosszú hétvégéről, vagy akár egy tíz napos nyaralásról, az élmények megosztása korlátlan lehet. A 3 napos korlátlan Extra net 1990, a 10 napos pedig 3490 forintba kerül.

A különböző bővítő opciók közül mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, mindezt úgy, hogy ehhez nincs szükség a meglévő díjcsomagja módosítására. Az összes net bővítő opció tartalmaz EU roaming környezetben leforgalmazható adatkeretet, ezek részleteiről a Telekom honlapján tájékozódhatnak.