A Samsung kijelzőket fejlesztő és gyártó részleges ma egy olyan új videót tett közzé hivatalos csatornáján, amiben legújabb termékeit, illetve azok alkalmazási lehetőségeit mutatja be. Ezek között ott van egy háromba hajtható okostelefon koncepcióterve is, ami nyilván egy ezt lehetővé tevő összehajtható kijelzőre épül, valamint egy másik is, amiben meg a kijelző egyszer csak oldalra kiszélesedik.

Bár ilyen eszközök koncepcióterveit már korábban is láttuk, azt hogy a Samsung kijelzőrészlege mutatja be promóciós videójában arra utalhat, hogy ezek immár tömeggyártásra érett állapotban vannak, és hamarosan ténylegesen kapható készülékekben is viszontláthatjuk majd őket. Azt ugyanakkor, hogy erre mikor kerülhet sor, és a Samsung saját termékeiben vagy esetleg már gyártó kínálatában jelennek majd meg először, egyelőre nem árulja el a videó.

A klip egyébként egy másik fejlesztést is kiemel: a teljesen a kijelző mögé rejtett előlapi kamerákét. Ez szintén olyan dolog, amiben a leleplezés nem számít világelsőnek, hiszen már kapható is ilyen készülék, de a videóban megjelenés arra utalhat, hogy ez a jövőben elindulhat a mainstreammé válás útján, azaz, pár év alatt lehet, hogy végleges eltűnnek majd a kameraszigetek és -sávok az okostelefonokról.