A jelenleg a Roxio tulajdonában lévő Napster szolgáltatás a konkurrens szolgáltatásokhoz - mint például az iTunes-hez - képest szerény eredményeit egy új akcióval szeretné felturbózni. Ez utóbbi keretén belül a cég Rio MP3-lejátszót ad ajándékba mindazon ügyfelei részére, akik egy évre előfizetnek zeneletöltő szolgáltatására.

Rio NitrusRio Nitrus
A 120 dolláros éves előfizetéshez a Napster egy 128 MB-os memóriával rendelkező Rio Chiba Sport, míg a 200 dolláros-hoz egy 1 GB tárkapacitású Rio Nitrus lejátszót ad ajándékba. Érdekesség, hogy amíg a Chiba Sport listaára 10 dollárral az éves előfizetés összege felett van, addig a Rio Nitrus a kereskedelmi forgalomban már akár 145 dollárért is megkapható - így nem feltétlenül érdemes beszerzését az előfizetéssel kombinálni.

Az akció további érdekessége, hogy az MP3 lejátszókra az előfizetés keretében hallgatható számok nem másolhatók fel, hanem ezért a Napster-nek még külön fizetni kell. Az egyetlen vígasz, hogy az előfizetők 20 százalék kedvezményt kapnak ezekből az árakból, így csak 80 centet kell minden az MP3 lejátszóra is másolható zeneszám után kicsengetniük.