Bár a Samsung hivatalosan csak jövő év elején fogja bejelenteni a Galaxy S21 sorozat legújabb, egyben legolcsóbb, FE típusjelű modelljét, mi már most tudunk egy videót mutatni nem csak a készülék kinézetéről, de szinte minden funkciójáról is. A jelek szerint ugyanis egy olasz youtubernek sikerült idő előtt szert tennie a telefon egy példányára, amit egy közel 7 perces videóban alaposan be is mutatott nekünk.

Ebből többek között kiderül, hogy a legolcsóbb Galaxy S21 FE 6.4 colos, 120 Hz-es AMOLED FHD+ képernyővel rendelkezik majd, míg memóriából 6 GB, háttértárból pedig 128 GB lesz megtalálható benne. A készülék hátulján három darab, egyenként 12 MP-es kamera lesz, és hátlapja üveg helyett műanyagból fog készülni.

Ugyanakkor a pozitív oldalon a készülék kicsit könnyebb lesz (177g), és az Android legújabb, 12-es verzióját futtatja majd. A képernyő mögötti ujjlenyomat-olvasó szintén nem fog hiányozni belőle, és támogatja majd 4500 mAh-s akkuja 25 Wattos gyorstöltését is.

Frissítés: Közben kiderült, hogy az új telefont a Samsung hivatalosan 2022 január 4-én mutatja majd be, ára pedig 759 euróról, tehát kb. 280 ezer forintról indul majd.